Standplaatsen

Den Bosch & Breukelen

085-0041993

09.00 - 20.00

Dakgoot reparatie

Schoonmaken van de dakgoot

Voordat wij een dakgoot kunnen repareren zullen wij de dakgoot eerst volledig schoonmaken. Zodra de dakgoot leeg is starten wij met het een inspectie om het probleem te lokaliseren en zullen we direct een reparatie- plan maken.

Dakgoot reparatie

De meeste lekkage's rondom een dakgoot zijn op te lossen door de dakgoot (gedeeltelijk) te coaten. Het grote voordeel van deze oplossing is dat deze goedkoop is en zeer effectief. In de meeste gevallen is de lekkage binnen een paar uur verholpen.

Resultaat en onze garantie

Door onze gerichte aanpak zijn wij gemiddeld 50-80% goedkoper dan het vervangen van een dakgoot.
Naast de flinke besparing krijgt je van ons ook 10 jaar garantie op de waterdichtheid.
Heb je vragen? Wij helpen je graag.

Dakgoot reparatie? Professionele service van Dakgoten.nl!

Stevige regenbuien, verwaarloosd onderhoud aan je dakgoten, flinke stormen of windhozen. Het zijn allemaal mogelijke oorzaken voor lekkages of andere beschadigingen aan je dakgoot. Het is belangrijk om eventuele problemen snel aan te pakken en je dakgoot te laten repareren. Schade aan je dakgoot kan namelijk leiden tot meer schade aan je woning. Denk aan waterschade aan je muren, dakconstructie, gevel of terras. Schade veroorzaakt door achterstallig onderhoud wordt doorgaans niet verzekerd, dus het is zeer belangrijk om je dakgoten schoon te maken.

Heb jij beschadigingen aan je dakgoot en wil je deze laten herstellen door een ervaren professional? Dan ben je bij Dakgoten.nl aan het juiste adres. Wij hebben ruim 15 jaar ervaring in het herstellen van beschadigde dakgoten. Vaak kunnen wij de meeste lekkages aan je dakgoot binnen enkele uren repareren door middel van coating. Hier ontvang je ook nog eens 5-10 jaar garantie op.

Wanneer is het zaak om je dakgoot te laten repareren?

Op welk moment neem je nou de beslissing om je dakgoot te laten repareren. Wij snappen dat het moeilijk is om te bepalen wanneer je deze keuze maakt.

Om die reden hebben wij de belangrijkste argumenten hieronder voor je op een rij gezet. Ervaar jij één van de onderstaande problemen? Onderneem dan actie.

Wat kost het om je dakgoot te laten repareren?

De kosten voor het laten repareren van je dakgoot hangen af van diverse factoren. Hierbij kun je denken aan de aard van de beschadigingen, het type dakgoot en het aantal strekkende meters dat gerepareerd moet worden.  In de meeste gevallen van een beschadigde dakgoot gaat het om lekkages. Het fijne hieraan is dat dit type defect relatief gemakkelijk op te lossen valt.  Door de dakgoot te coaten kunnen we ervoor zorgen dat de dakgoot weer 100% waterdicht is. De kosten voor het laten coaten van je dakgoot beginnen vanaf €35,00 per strekkende meter.

Je dakgoot laten repareren of vervangen?

Blijkt dat je dakgoot meerdere of ernstige beschadigingen heeft, dan is het zaak om de dakgoot te laten vervangen. Ook wanneer je dakgoot sterk verouderd is, raden wij je aan om te kiezen voor een nieuwe dakgoot. Kleine beschadigingen, zoals lekkages, kunnen onze professionals gemakkelijk voor je oplossen. 

Welk besluit ook genomen wordt, het is wel zaak om snel een besluit te nemen. Beschadigingen aan je dakgoot kunnen namelijk zorgen voor meer schade aan je huis, en dat wil je uiteraard voorkomen.

Advies van onze expert

Voorkomen is beter dan genezen, dus onze expert Wesley heeft een aantal tips voor je waarmee jij ervoor kunt zorgen dat je dakgoot niet gerepareerd hoeft te worden.

Veelgestelde vragen

Heb je nog vragen over het repareren van je dakgoten? Hieronder vind je direct antwoord op een aantal veelgestelde vragen.

Hoe moet je een lek in een dakgoot repareren?

Zoals gezegd hoeft een lekkende dakgoot dus niet direct vervangen te worden, deze kan eenvoudig en snel gerepareerd worden. Lekkages kunnen het snelst en goedkoopst gerepareerd worden door middel van een coating. Deze EPDM-coating hecht op alle soorten ondergronden. Bij het verhelpen van dit defect is het heel belangrijk dat de dakgoot 100% schoon is en de ondergrond geschikt is gemaakt voor de coating.

Kun je de dakgoot ook zelf repareren?

Sommigen kiezen ervoor om kosten te besparen en de dakgoot zelf te repareren. Sommige reparaties kun je ook prima zelf uitvoeren met de juiste materialen en kennis. Maar, wat altijd belangrijk is om in het achterhoofd te houden is de vraag: “Kun je het veilig zelf doen?”. Hoe verstandig is het om een klus uit te voeren met materialen waar je nog nooit mee hebt gewerkt op een hoogte van bijvoorbeeld 6 meter? Het antwoord mag je zelf geven. Reparaties op een lagere hoogte bijvoorbeeld aan een garage of schuur zijn vaak zelf wel op te lossen op een verantwoorde manier. Bij twijfel raden wij altijd aan om een professional in te schakelen.

Hoe werkt het repareren van de dakgoot?

Onze collega kan je dakgoot op verschillende manieren repareren. De wijze waarop dit gebeurt is afhankelijk van de aard van de reparatie. Stel dat je een lekkage op de lasnaad hebt, dan zal de lasnaad opnieuw gesoldeerd of gerepareerd worden met vloeibaar zink. 

Voordat de collega begint met het repareren van de dakgoot, zal deze schoongemaakt worden. Zodoende kan de collega een inspectie uitvoeren om de aard van de beschadigingen in kaart te brengen. Op basis hiervan zal een reparatieplan gemaakt worden.

Dakgoot onderhoud door Dakgoten.nl

Naast het repareren van je dakgoten kun je ons ook inschakelen voor:

Expertise

Alle informatie op deze pagina is met de grootst mogelijke zorg samengesteld door Wesley. Met meer dan 15 jaar ervaring in de bouw- en schoonmaakbranche kan Wesley je alles vertellen over het repareren van dakgoten. Bij het samenstellen van deze pagina heeft Wesley oa bronnen van Aegon gebruikt.

Dakgoten.nl

Wij van dakgoten.nl hebben ons de laatste (ruim) 15 jaar gespecialiseerd in alle klussen op het gebied van dakgoten.

Een dakgoot inspectie is bij ons altijd gratis, tijdens dit bezoek komen we bij je langs en inspecteren we de dakgoot grondig.

Naast het schoonmaken van de dakgoot zijn onze collega’s gespecialiseerd in het repareren van dakgoten.

Zijn er kleine klusjes? Die doen we gelijk even voor je als we toch al op de ladder staan.

Dakgoten.nl in beeld

Graag laten we je een aantal van onze klussen zien. Staat jouw woning hier binnenkort misschien ook tussen?

Dakgoot reparatie

Dakgoot reparatie

Dakgoot - regenpijp reparatie

Nieuwe dakgoot

Dakgoot reparatie voorbereiden

Dakgoot reparatie voorbereiden

Dakgoten reparatie - Lekkage op de lasnaad

Lasnaad reparatie

Dakgoot coaten