Standplaatsen

Den Bosch & Breukelen

085-0041993

09.00 - 20.00

Dakgoot schoonmaken Gemeente Brunssum

Dakgoot schoonmaken Brunssum

Wil jij jouw dakgoot laten schoonmaken in Brunssum? Dakgoten.nl is er om je te helpen.

Wij zorgen voor slechts € 5,- per strekkende meter voor een nette en schone dakgoot. Daarnaast, als we toch op de ladder staan voeren we een gratis dakgoot- inspectie uit.

Recente klussen in Brunssum zijn:

Dakgoot schoonmaken Brunssum

Dakgoot schoonmaken Brunssum

Is je dakgoot vies? Dan is het tijd om te kiezen voor dakgoot schoonmaken Brunssum.

Het grote voordeel is dat jij je dakgoot niet zelf schoon hoeft te maken, want dit regelen wij van Dakgoten.nl voor je. Als je een overvolle dakgoot hebt, van bladeren, takken en ander vuil, dan moet je er snel wat aan doen. Mocht dat niet worden gedaan, dan kan dat grote gevolgen zoals lekkages en overstromingen.

Het onderhoud van je dakgoot, hoort bij het onderhoud aan je woning. Je moet het netjes bijhouden en dan verleng je zo ook de levensduur van je dakgoten en voorkom zo onnodige reparaties. Deze gaan gemiddeld 30-40 jaar mee, als je er goed mee omgaat natuurlijk!

Voordelen dakgoot schoonmaken Brussum

Er zijn veel redenen te bedenken waarom dat je een dakgoot schoonmaken Brunssum uit gaat besteden. Als je dat namelijk doet, dan hoef je zelf niet op de ladder te staan en alles schoon te maken.

Onze collega’s doen dat graag voor je, weten van aanpakken en beschikken over de juiste materialen en kennis. Er wordt hierbij gebruik gemaakt van kunststof gereedschappen, zodat je dakgoten netjes heel blijven. Het schoonmaken van je dakgoten moet je snel uit handen geven, want anders kan het regenwater nergens naar toe.

Je hebt vast en zeker geen zin in schade en overlast, dus maak er ook snel werk van zodat je het kunt voorkomen.    

Offerte aanvragen

Natuurlijk wil jij dat je dakgoten goed onderhouden worden. Kies daarom vandaag nog voor dakgoot schoonmaken Brunssum en ervaar onze voordelen. Wil jij van tevoren weten waar je aan toe bent?

Vraag bij ons dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Dit is een all-in prijs, dit is dan inclusief materialen, BTW, voorrijkosten en werkuren. Je krijgt van ons ook altijd een gratis dakgoot inspectie, onze collega’s staan dan toch op de ladder!

Als je nog andere vragen hebt, neem dan contact met ons op en dan zullen wij er alles aan doen om je vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

Dakgoten.nl

Wij van dakgoten.nl hebben ons de laatste (ruim) 15 jaar gespecialiseerd in alle klussen op het gebied van dakgoten.

Een dakgoot- inspectie is bij ons altijd gratis, tijdens dit bezoek komen we bij je langs en inspecteren we de dakgoot grondig.

Zijn er kleine klusjes? Die doen we gelijk even voor je als we toch al op de ladder staan.

Dakgoten schoonmaken in beeld

Graag laten we je een aantal van onze dakgoot- schoonmaak klussen zien. Staat jouw woning hier binnenkort misschien ook tussen?

Dakgoot reinigen project

Dakgoot schoonmaken

Dakgoot reinigen project2

Dakgoot schoonmaken

Dakgoot schoonmaken

Dakgoot schoonmaken

Dakgoot-schoonmaken (1)

Dakgoot schoonmaken

Dakgoot schoonmaken

Dakgoot schoonmaken