Standplaatsen

Den Bosch & Breukelen

085-0041993

09.00 - 20.00

Nieuwe dakgoot

Gratis inspectie & advies gesprek

Een dakgoot is niet iets wat je dagelijks laat vervangen, het is dan ook niet meer dan logisch dat er veel vragen zullen zijn. Deze vragen komen we graag in een vrijblijvend gesprek beantwoorden en tegelijkertijd zullen we de huidige dakgoot en situatie inspecteren.

Duidelijke offerte en planning

Nadat wij op locatie zijn geweest gaan we direct aan de slag voor het opstellen van een overzichtelijke offerte, zodat je precies weet wat je mag verwachten. Ben je tevreden met de offerte? Dan kunnen we direct een afspraak inplannen om de klus te starten.

vervangen van de dakgoot en oplevering

Op de afgesproken dag en tijdstip zullen wij starten met het vervangen van de dakgoot. De startdatum kan indien gewenst altijd binnen 2 weken na de inspectie plaatsvinden. Uiteraard krijg je 10 jaar volledige garantie op materialen en werkzaamheden.

Nieuwe dakgoot

Is jouw dakgoot aan vervanging toe of ben je opzoek naar een dakgoot voor een nieuwbouw project? Wij helpen je graag.

Dakgoot vervangen

Sommige dakgoten kunnen zelf wij niet meer repareren, dit kan komen door te lang uitgesteld onderhoud of simpelweg dat de dakgoot de levensduur heeft bereikt.

Dakgoot vervangen (lang) uitstellen

Als de dakgoot daadwerkelijk aan vervanging toe is adviseren wij hier niet te lang mee te wachten. Het uitstellen van deze klus zorgt in 99 van de 100 gevallen tot (flinke) kosten.

Is mijn dakgoot wel toe aan vervanging?

Wij snappen helemaal dat het moeilijk te zien is of een dakgoot (compleet) vervangen moet worden. Gelukkig hebben wij hier ruim 15 jaar ervaring in. Nodig ons eens uit voor een gratis dakgoot- inspectie. Op deze manier weet je precies waar je aan toe bent.

Dakgoten.nl

Wij van dakgoten.nl hebben ons de laatste (ruim) 15 jaar gespecialiseerd in alle klussen op het gebied van dakgoten.

Een dakgoot- inspectie is bij ons altijd gratis, tijdens dit bezoek komen we bij je langs en inspecteren we de dakgoot grondig.

Zijn er kleine klusjes? Die doen we gelijk even voor je als we toch al op de ladder staan.

Dakgoten.nl in beeld

Graag laten we je een aantal van onze klussen zien. Staat jouw woning hier binnenkort misschien ook tussen?

7b0477ea-297b-4f3f-ba26-9038a048acf8

Nieuwe dakgoot

dakgoot

Nieuwe dakgoot

13d2a891-2622-45bf-a111-c86f96b61187

Nieuwe dakgoot