Standplaatsen

Den Bosch & Breukelen

085-0041993

09.00 - 20.00

Wie voert binnenkort onderhoud uit aan jouw dakgoot?

Ontmoet het team achter Dakgoten.nl

Met ruim 45 uitvoerders verspreid door heel Nederland is dakgoten.nl het grootste online platform gericht op dakgoten, dakgoot schoonmaken, dakgoot reparatie en het vervangen van dakgoten.

Vraag vandaag nog jouw offerte aan.

Jaar ervaring
15 +
Online offerte aanvragen
6500 +
Dakgoten onderhouden
5000 +
Gemotiveerde uitvoerders
45 +
Werkplaatsen door Nederland
6

Reviews

Wij kunnen van alles zeggen over onze dienstverlening maar belangrijker is nog wat onze klanten van ons vinden.

Het ontstaan van Dakgoten.nl

Het ontstaan van het platform Dakgoten.nl is in 2019 gestart vanuit een persoonlijke zoektocht naar een goede en vooral betrouwbare partner die onze dakgoten kon onderhouden.

Online zijn er honderden zo niet duizenden bedrijven te vinden die zich voordoen als de echte dakgoot specialist en zich richten op het schoonmaken van dakgoten en de reparatie van dakgoten.

Na het googlen van deze bedrijven kwam ik vaak slechte en onduidelijke websites tegen en het zoeken op de betreffende bedrijfsnaam leverde vaak een stortvloed aan negatieve reviews op.

Uiteindelijk ben ik in contact gekomen met een betrouwbare dakgoot specialist en na het drinken van een paar bakken koffie werd er besloten de handen ineen te slaan met als doel een duidelijke en overzichtelijke website met alles op het gebied van dakgoten.

Inmiddels zijn we ruim 5 jaar verder en werken we nog steeds intensief samen.

Daarnaast hebben we een aantal andere betrouwbare partners aan het netwerk toegevoegd die onze bezoekers voorzien van alle informatie en dagelijks tientallen klussen uitvoeren.

Professioneel Team

Ontmoet een aantal van onze ‘collega’s’. De kans is groot dat als je contact met ons opneemt dat je ons te spreken of ze zien krijgt.

Wesley

Dakgoten.nl

Als je belt met Dakgoten.nl krijg je in veel gevallen Wesley aan de telefoon. Wesley regelt het hele online gedeelte van de website waar je nu naar kijkt tot de contacten met onze uitvoerders.

Kymmo

Huisconcierge

Kymmo is eigenaar van Huisconciërge en samen met zijn team collega’s is hij vanaf dag 1 zeer betrokken uitvoerder van de klussen. Van dakgoot schoonmaken tot reparatie, van vogelwering tot schoonmaak werkzaamheden, Kymmo en zijn team voeren het vlekkeloos uit.

Luc

Complete housing service

Complete housing service is met recht een allround dakspecialist te noemen. Van dakgoot schoonmaken tot dakgoot reparatie, van het plaatsen van vogelwering tot het vernieuwen van een compleet dak. We zijn blij om CHS een partner te noemen.

Neem contact met ons op

Heb jij een vraag over Dakgoten.nl of heb je een vraag over een dakgootklus? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan op verschillende manieren.

Telefonisch

Onze collega’s staan je dagelijks graag te woord via 085-0041993.

Online

Heb je liever online contact? Geen probleem, je mag ons altijd mailen op info@dakgoten.nl of vraag een gratis offerte aan, dit kan op iedere pagina op onze website.

Onze bedrijfsgegevens

Dakgoten.nl (Onderdeel van Leveau BV)
Kvk nummer: 88345270

 

Bruistensingel 500 (kantooradres)
5232 AH ‘S-Hertogenbosch
Info@dakgoten.nl
085-0041993

Expertise

Alle informatie op deze pagina is geschreven door Roy. Met meer dan 10 jaar aan ervaring in online vindbaarheid heeft Roy de nodige kennis en ervaring in huis om jou te voorzien van gedegen advies. De informatie is vervolgens gecontroleerd door Wesley. Al ruim 16 jaar houdt Wesley zich bezig met het creëren van online klus platformen. wat hem tot een zeer ervaren expert heeft gemaakt op dit vlak.
Wesley
Dakgoten.nl