Standplaatsen

Den Bosch & Breukelen

085-0041993

09.00 - 20.00

Dakgoot schoonmaken Gemeente Amsterdam

Dakgoot schoonmaken Amsterdam

Wil jij jouw dakgoot laten schoonmaken in Amsterdam? Dakgoten.nl is er om je te helpen.

Wij zorgen voor slechts € 5,- per strekkende meter voor een nette en schone dakgoot. Daarnaast, als we toch op de ladder staan voeren we een gratis dakgoot- inspectie uit.

Recente klussen in Amsterdam zijn:

Dakgoot schoonmaken Amsterdam

Dakgoot schoonmaken Amsterdam

Is het tijd voor dakgoot schoonmaken Amsterdam? Dan is dit moment om na te gaan waarom dat zo van belang is. Er kan in korte tijd veel regenwater op het dak staan en dan?

Het moet dan wel ergens heen kunnen, anders ontstaan er namelijk lekkages of kunnen er overstromingen ontstaan. Dakbedekking kan dan ook sneller slijten en dat wil je voorkomen.

De dakgoten gaan gemiddeld 30-40 jaar mee, maar dan moeten ze wel goed onderhouden worden van het begin af aan!

Kies voor uitbesteden dakgoot schoonmaken Amsterdam

Het uitbesteden van dakgoot schoonmaken Amsterdam kan veel voordelen opleveren. Het kan zorgen voor tijdsbesparing.

Schoonmaken van dakgoten kan een tijdrovende klus zijn en zeker als je beschikt over een grote woning. Veilig werken moet ook voorop staan, onze mensen staan veilig en stabiel op een ladder en weten wat ze doen.

Ze voorzien je ook graag van professioneel advies en informeren je over eventuele schade, slijtage of andere problemen die zij kunnen zien als zij dakgoten schoonmaken.
Een bijkomend voordeel is dat zij erg efficiënt werken en beschikken over de juiste technieken, apparatuur en gereedschappen om jou achter te laten met schone dakgoten.

Offerte aanvragen

Je wil graag weten waar je aan toe bent als wij je dakgoot schoonmaken in Amsterdam, dat begrijpen wij volkomen.

Daarom is het altijd mogelijk om contact met ons op te nemen en dan kunnen wij snel alle vragen beantwoorden. Maar een offerte aanvragen kan bij ons ook. Doe het vandaag nog dan krijg je snel een scherpe all-in offerte toegestuurd.

De prijs is inclusief materialen, BTW, voorrijkosten en werkuren. Wij bieden je ook een gratis dakgoot inspectie aan, dan kunnen eventuele problemen vroegtijdig op worden gespoord. Ook geven wij je dan advies over wat er aan gedaan kan worden om zo onnodige reparaties te voorkomen. Meer weten? Benader ons dan vandaag nog en wij staan voor je klaar.

Dakgoten.nl

Wij van dakgoten.nl hebben ons de laatste (ruim) 15 jaar gespecialiseerd in alle klussen op het gebied van dakgoten.

Een dakgoot- inspectie is bij ons altijd gratis, tijdens dit bezoek komen we bij je langs en inspecteren we de dakgoot grondig.

Zijn er kleine klusjes? Die doen we gelijk even voor je als we toch al op de ladder staan.

Dakgoten schoonmaken in beeld

Graag laten we je een aantal van onze dakgoot- schoonmaak klussen zien. Staat jouw woning hier binnenkort misschien ook tussen?

Dakgoot reinigen project

Dakgoot schoonmaken

Dakgoot reinigen project2

Dakgoot schoonmaken

Dakgoot schoonmaken

Dakgoot schoonmaken

Dakgoot-schoonmaken (1)

Dakgoot schoonmaken

Dakgoot schoonmaken

Dakgoot schoonmaken