Standplaatsen

Den Bosch & Breukelen

085-0041993

09.00 - 20.00

Dakgoot schoonmaken Zuid Holland

Dakgoot schoonmaken Zuid Holland

Wil jij jouw dakgoot laten schoonmaken in Zuid Holland? Dakgoten.nl is er om je te helpen. Wij komen in heel de provincie.

Klik op jouw gemeente om te zien wat we voor je kunnen betekenen.

Waarom dakgoot schoonmaken zuid holland?

Een dakgoot is geen onderdeel van een woning waar over het algemeen veel belangstelling voor is. Eigenlijk is dit zonde want zeker in een land als Nederland waar het geregeld regent is afwatering een essentieel onderdeel van het pand.

Dakgoten schoonmaken zuid holland neemt deze belangstelling voor je uit handen, of tenminste, het onderhoud hiervan.

Door onder andere bladeren, takken en overig afval raken dakgoten snel verstopt waardoor er een punt komt dat de dakgoot zal overstromen of er scheurtjes in de dakgoot zullen komen.

Om dure goot reparaties of zelfs een nieuwe dakgoot te voorkomen adviseren wij de dakgoot jaarlijks te laten reinigen.

Voorkom hoge reparatie kosten en vervanging van de dakgoot.

Waarschijnlijk wist jij niet dat het leeuwendeel van alle lekkages in en rondom de woning beginnen bij problemen met de afwatering en de dakgoot.

Jaarlijks onderhoud van de dakgoot verkleint deze lekkages voor het grootste deel.

Als water niet via de regenpijp naar beneden kan blijft dit staan in de dakgoot met als gevolg dat de dakgoot kan gaan overstromen en de dakgoot los komt van de woning. Als de dakgoot wel blijft hangen blijft het water tegen de gevel staan en zal na verloop van tijd in de stenen trekken waardoor er lekkage kan gaan ontstaan.

Door het lage tarief dat dakgoot schoonmaken zuid holland rekent raden wij aan jaarlijks de goot te laten reinigen.

Voor slechts € 5,- per meter weet jij jaarlijks dat de dakgoot schoongemaakt zal worden en er jaarlijks een inspectie zal plaatsvinden waardoor bij problemen tijdig gereageerd kan worden.