Standplaatsen

Den Bosch & Breukelen

085-0041993

09.00 - 20.00

Dakgoot schoonmaken Gemeente Beverwijk

Dakgoot schoonmaken Beverwijk

Wil jij jouw dakgoot laten schoonmaken in Beverwijk? Dakgoten.nl is er om je te helpen.

Wij zorgen voor slechts € 5,- per strekkende meter voor een nette en schone dakgoot. Daarnaast, als we toch op de ladder staan voeren we een gratis dakgoot- inspectie uit.

Recente klussen in Beverwijk zijn:

Dakgoot schoonmaken Beverwijk

Dakgoot schoonmaken Beverwijk

Elke woning heeft dakgoten rondom. Maar wat veel mensen vaak vergeten, is hoe belangrijk dakgoten voor je woning zijn. Ze zorgen er namelijk voor dat al het regenwater wordt afgevoerd naar de grond en niet je woning in kan lopen.

Wanneer de dakgoot verstopt zit, kan het water niet weg en zal het wel in je woning komen. Dit wil je natuurlijk voorkomen. Wij komen dan je dakgoot schoonmaken Beverwijk om te zorgen dat jij uit de problemen blijft.

Laten schoonmaken

Het uitvoeren van dakgoot schoonmaken Beverwijk is iets wat je het liefst uit handen geeft en dat begrijpen we helemaal. Het is een vervelende en soms ook vieze en zelfs gevaarlijke taak. Als je niet gewend bent om op een hoge ladder te werken, is het al helemaal slim om het door ons te laten doen.

Een schone dakgoot zal niet alleen zorgen dat je geen lekkage krijgt, maar er zijn ook andere problemen die een vieze dakgoot kan veroorzaken. Zo is het stilstaande water de perfecte plek voor ongedierte om zich voort te planten. Zo kun je zonder dat je het door hebt een wespen of muggen nest in je dakgoot krijgen. Geen fijn idee!

Onderhoud uitvoeren

Niet alleen het dakgoot schoonmaken Beverwijk is belangrijk, maar ook het onderhoud aan de dakgoot mogen we niet vergeten. Alles heeft onderhoud nodig, dus ook je dakgoot. Zo zijn er verschillende punten waarop gecontroleerd moet worden. Gelukkig weten wij precies waar we naar moeten kijken!

Of we nu eenmalig langskomen voor schoonmaken en onderhoud of dat we een periodiek onderhoudsplan opstellen. We doen altijd een grondige inspectie en zullen een op maat gemaakte oplossing toepassen.

Wanneer mogen we langskomen?

Ons ervaren team van professionals staat altijd voor je klaar om je dakgoot schoon te maken. We hebben efficiënte schoonmaakmethoden en gebruiken alleen maar geavanceerde materialen. Het team is zo opgeleid dat ze precies weten hoe ze je dakgoot het beste kunnen schoonmaken en onderhouden.

We streven er dan ook naar om altijd topkwaliteit te leveren en gaan altijd voor hoogwaardige service met oog voor detail. Zo weet je zeker dat je dakgoot zo lang mogelijk meegaat en goed blijft werken.

Dakgoten.nl

Wij van dakgoten.nl hebben ons de laatste (ruim) 15 jaar gespecialiseerd in alle klussen op het gebied van dakgoten.

Een dakgoot- inspectie is bij ons altijd gratis, tijdens dit bezoek komen we bij je langs en inspecteren we de dakgoot grondig.

Zijn er kleine klusjes? Die doen we gelijk even voor je als we toch al op de ladder staan.

Dakgoten schoonmaken in beeld

Graag laten we je een aantal van onze dakgoot- schoonmaak klussen zien. Staat jouw woning hier binnenkort misschien ook tussen?

Dakgoot reinigen project

Dakgoot schoonmaken

Dakgoot reinigen project2

Dakgoot schoonmaken

Dakgoot schoonmaken

Dakgoot schoonmaken

Dakgoot schoonmaken

Dakgoot schoonmaken

Dakgoot schoonmaken