Standplaatsen

Den Bosch & Breukelen

085-0041993

09.00 - 20.00

Dakgoot schoonmaken Gemeente Boekel

Dakgoot schoonmaken Boekel

Wil jij jouw dakgoot laten schoonmaken in Boekel? Dakgoten.nl is er om je te helpen.

Wij zorgen voor slechts € 5,- per strekkende meter voor een nette en schone dakgoot. Daarnaast, als we toch op de ladder staan voeren we een gratis dakgoot- inspectie uit.

Recente klussen in Boekel zijn:

Dakgoot schoonmaken Boekel

Dakgoot schoonmaken Boekel

Heb je wel eens een dakgoot schoongemaakt? Misschien is het nog niet eens in je opgekomen dat je dit moet doen. Gelukkig lees je hier dan nu dat het belangrijk is. Waarom je moet kiezen voor dakgoot schoonmaken Boekel? Dit leggen we je graag uit: 

  • Als je waterschade aan je dak / huis wil voorkomen, dan moet je je dakgoten schoonmaken. Als deze vol zitten met bladeren, takken en ander vuil, dan kan het regenwater namelijk nergens naar toe. Met als gevolg dat je last kunt krijgen van lekkages en overstromingen. 
  • De dakbedekking moet je beschermen tegen lekkages en overstromingen. Het regenwater moet niet op het dak blijven staan, anders kan het schade veroorzaken aan je dakbedekking en dat kan grote gevolgen hebben. 
  • Verleng de levensduur van je dakgoot en de functionaliteit. De dakgoot kan namelijk beschadigd raken als er veel vuil aanwezig is in de goot.

Dakgoot schoonmaken in Boekel uitbesteden.

Steeds meer mensen maken de keuze voor het uitbesteden van dakgoot schoonmaken Boekel. Onze collega´s gaan dan de ladder voor je op en verwijderen bladeren, vuil en takken uit je dakgoot.

Het voordeel is dat het regenwater dan weer goed weg kan stromen. Het wordt van je dak afgevoerd en zo worden lekkages, onnodige reparaties en overstromingen voorkomen.

Zorg dat je dakgoot ook 30-40 jaar mee kan gaan, dit kan alleen als hij goed wordt onderhouden vanaf het begin.

Offerte aanvragen

Je wil graag gebruik maken van onze dienst dakgoot schoonmaken Boekel. Dit kan, wij begrijpen als geen ander dat je vooraf wil weten wat de kosten zijn.

Daarom bieden wij je de mogelijkheid aan om eerst een offerte aan te vragen. Je krijgt dan een scherpe all-in prijs toegestuurd van ons en dat is dan inclusief BTW, materialen, werkuren en voorrijkosten.

Daarnaast bieden wij je ook een gratis dakgoot inspectie aan, we staan dan toch op de ladder. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op en dan helpen wij je graag verder.  

Dakgoten.nl

Wij van dakgoten.nl hebben ons de laatste (ruim) 15 jaar gespecialiseerd in alle klussen op het gebied van dakgoten.

Een dakgoot- inspectie is bij ons altijd gratis, tijdens dit bezoek komen we bij je langs en inspecteren we de dakgoot grondig.

Zijn er kleine klusjes? Die doen we gelijk even voor je als we toch al op de ladder staan.

Dakgoten schoonmaken in beeld

Graag laten we je een aantal van onze dakgoot- schoonmaak klussen zien. Staat jouw woning hier binnenkort misschien ook tussen?

Dakgoot reinigen project

Dakgoot schoonmaken

Dakgoot reinigen project2

Dakgoot schoonmaken

Dakgoot schoonmaken

Dakgoot schoonmaken

Dakgoot-schoonmaken (1)

Dakgoot schoonmaken

Dakgoot schoonmaken

Dakgoot schoonmaken