Standplaatsen

Den Bosch & Breukelen

085-0041993

09.00 - 20.00

Dakgoot schoonmaken Gemeente Den Haag

Dakgoot schoonmaken Den Haag

Wil jij jouw dakgoot laten schoonmaken in Den Haag? Dakgoten.nl is er om je te helpen.

Wij zorgen voor slechts € 5,- per strekkende meter voor een nette en schone dakgoot. Daarnaast, als we toch op de ladder staan voeren we een gratis dakgoot- inspectie uit.

Recente klussen in Den Haag zijn:

Dakgoot-schoonmaken-Den Haag

Dakgoot schoonmaken Brunssum

Is het tijd voor dakgoot schoonmaken Den Haag? Misschien heb je wel helemaal geen zin of tijd! Dit is dan ook de reden dat je ons nodig hebt.

Wij van Dakgoten.nl kunnen het werk van je overnemen en onze collega’s staan voor je klaar. Zij maken de dakgoten schoon omdat het anders kan overstromen. Regenwater moet namelijk wel ergens naar toe kunnen!

Er kunnen anders ook lekkages ontstaan of een dakgoot kan sneller slijten. Zonde, want een dakgoot kan gemiddeld 30-40 jaar meegaan!

Dakgoot schoonmaken Den Haag uitbesteden

Een dakgoot schoonmaken in Den Haag is hetgeen waar dat onze mensen zich dag in dag uit mee bezig houden. Als je je dakgoot goed wilt laten onderhouden, dan kun je een beroep doen op ons van Dakgoten.nl.

Het is sowieso een flinke tijdbesparing die het je op gaat leveren, maar ook word je voorzien van professioneel advies op maat. Onze collega´s staan veilig op een ladder om je dakgoten schoon te maken, zij kunnen dan ook eventuele slijtage of problemen zien (zoals schade) en dit geven ze dan aan je door. Zo voorkom je onnodige reparaties.

Ook kunnen ze hierin adviseren wat je het beste kunt doen. Daarnaast werken onze mensen efficiënt. Ze beschikken over de juiste gereedschappen, apparatuur en technieken om jouw dakgoten op de juiste manier schoon te maken.

Offerte aanvragen

Als je meer wil weten over dakgoot schoonmaken Den Haag, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Wij doen er dan alles aan om je vragen zo snel als mogelijk te beantwoorden.

Onze collega’s hebben genoeg kennis en ervaring en delen dit graag met je. Daarnaast maken zij gebruik van kunststof gereedschappen en dat doen ze om ervoor te zorgen dat je dakgoot helemaal heel blijft! Als je wil weten wat de kosten zijn, dan kun je een offerte vragen en deze krijg je dan per e-mail toegestuurd.

De prijs is inclusief materialen, BTW, voorrijkosten en werkuren. Wij bieden je ook een gratis dakgoot inspectie aan en dan weet je in welke staat je dakgoot zich bevindt.

Dakgoten.nl

Wij van dakgoten.nl hebben ons de laatste (ruim) 15 jaar gespecialiseerd in alle klussen op het gebied van dakgoten.

Een dakgoot- inspectie is bij ons altijd gratis, tijdens dit bezoek komen we bij je langs en inspecteren we de dakgoot grondig.

Zijn er kleine klusjes? Die doen we gelijk even voor je als we toch al op de ladder staan.

Dakgoten schoonmaken in beeld

Graag laten we je een aantal van onze dakgoot- schoonmaak klussen zien. Staat jouw woning hier binnenkort misschien ook tussen?

Dakgoot reinigen project

Dakgoot schoonmaken

Dakgoot reinigen project2

Dakgoot schoonmaken

Dakgoot schoonmaken

Dakgoot schoonmaken

Dakgoot-schoonmaken (1)

Dakgoot schoonmaken

Dakgoot schoonmaken

Dakgoot schoonmaken