Standplaatsen

Den Bosch & Breukelen

085-0041993

09.00 - 20.00

Dakgoot schoonmaken Gemeente Doesburg

Dakgoot schoonmaken Doesburg

Wil jij jouw dakgoot laten schoonmaken in Doesburg? Dakgoten.nl is er om je te helpen.

Wij zorgen voor slechts € 5,- per strekkende meter voor een nette en schone dakgoten. Daarnaast, als we toch op de ladder staan voeren we een gratis dakgoot- inspectie uit.

Recente klussen in Doesburg zijn:

Dakgoot schoonmaken Doesburg

Dakgoot schoonmaken Doesburg

Wanneer je vanuit je zolderraam of slaapkamerraam naar buiten kijkt en ziet dat je dakgoot vol zit met takken, bladeren en ander vuil, is het belangrijk om snel actie te ondernemen en te kiezen voor dakgoot schoonmaken in Doesburg. 

Ons advies is om dit werk uit handen te geven aan Dakgoten.nl. Onze ervaren collega’s weten namelijk precies wat ze moeten doen en maken gebruik van kunststof gereedschap om ervoor te zorgen dat je dakgoot niet beschadigd raakt. 

Ze zullen je dakgoot vakkundig schoonmaken en bovendien gratis een inspectie uitvoeren. Dit doen ze terwijl ze toch al op de ladder staan, zodat eventuele lekkages tijdig kunnen worden opgemerkt.

Dakgoot schoonmaken Doesburg uitbesteden

Als je eenmaal weet wat wij je allemaal te bieden hebben, dan is de keuze van dakgoot schoonmaken Doesburg uitbesteden ook zo gemaakt. 

Wij zorgen ervoor dat je dakgoten helemaal vrij zijn van bladeren, takken en ander vuil, zodat het water weer vrij weg kan stromen. Geen lekkages, dure reparaties of overstromingen meer, alles netjes in orde zodat je je geen zorgen hoeft te maken als het eens flink gaat regenen. 

Op ons kun je echt rekenen, wij maken graag snel kennis met je zodat wij het werk in kunnen plannen.

Offerte aanvragen

Heb je vragen over dakgoot schoonmaken in Doesburg? Onze collega’s voeren deze klus dagelijks uit, terwijl het voor jou wellicht een uitdaging is. Geen probleem, wij staan voor je klaar en nemen het werk graag van je over. 

Als je vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op en we zullen ze snel beantwoorden. Je kunt ook vrijblijvend een offerte aanvragen, waarbij je een scherpe all-in prijs ontvangt. 

Deze prijs is inclusief materialen, werkuren, BTW en voorrijkosten. We hopen dat we binnenkort de kans krijgen om je dakgoten schoon te maken, want een goed onderhouden dakgoot gaat gemiddeld 30-40 jaar mee.

Dakgoten.nl

Wij van dakgoten.nl hebben ons de laatste (ruim) 15 jaar gespecialiseerd in alle klussen op het gebied van dakgoten.

Een dakgoot- inspectie is bij ons altijd gratis, tijdens dit bezoek komen we bij je langs en inspecteren we de dakgoot grondig.

Zijn er kleine klusjes? Die doen we gelijk even voor je als we toch al op de ladder staan.

Dakgoten schoonmaken in beeld

Graag laten we je een aantal van onze dakgoot- schoonmaak klussen zien. Staat jouw woning hier binnenkort misschien ook tussen?

Dakgoot reinigen project

Dakgoot schoonmaken

Dakgoot reinigen project2

Dakgoot schoonmaken

Dakgoot schoonmaken

Dakgoot schoonmaken

Dakgoot-schoonmaken (1)

Dakgoot schoonmaken

Dakgoot schoonmaken

Dakgoot schoonmaken