Standplaatsen

Den Bosch & Breukelen

085-0041993

09.00 - 20.00

Dakgoot schoonmaken Gemeente Doetinchem

Dakgoot schoonmaken Doetinchem

Wil jij jouw dakgoot laten schoonmaken in Doetinchem? Dakgoten.nl is er om je te helpen.

Wij zorgen voor slechts € 5,- per strekkende meter voor een nette en schone dakgoten. Daarnaast, als we toch op de ladder staan voeren we een gratis dakgoot- inspectie uit.

Recente klussen in Doetinchem zijn:

Dakgoot schoonmaken Doetinchem

Dakgoot schoonmaken Doetinchem

Heb jij momenteel dakgoten die volledig vrij zijn van bladeren, takken en ander vuil? Of is het weer de hoogste tijd voor dakgoot schoonmaken Doetinchem? Het kan zijn dat je weer aan de slag moet, maar misschien heb je het nog nooit zelf gedaan, of heb je geen tijd of durf je de ladder niet op. 

Wat de reden ook is, geen zorgen, want wij van Dakgoten.nl staan voor je klaar en kunnen het werk van je overnemen. Dag in dag uit staan onze collega’s op de ladder en helpen wij je graag verder. Wij hebben de juiste materialen in ons bezit en kunnen het werk zo uitvoeren. 

Geen zorgen over hoogtevrees, vies worden of wat dan ook, wij weten wat we doen en komen snel naar je toe voor dakgoot schoonmaken in Doetinchem. Het is namelijk wel van belang dat je het bij blijft houden, want zo voorkom je overstromingen, dure reparaties en lekkages. 

Een dakgoot schoonmaken hoort bij het onderhoud van je woning.

Offerte aanvragen

Heb je vragen over het schoonmaken van de dakgoot in Doetinchem? Wij staan voor je klaar om het werk snel uit te komen voeren. Als je vragen hebt neem dan snel contact met ons op en dan kunnen wij alle vragen snel beantwoorden. 

Je kunt ook vrijblijvend een offerte aanvragen, waarbij je een scherpe all-in prijs krijgt te horen. Deze prijs is inclusief materialen, arbeidsuren, BTW en voorrijkosten. We hopen dat wij binnenkort bij jou aan de slag mogen om je dakgoten schoon te maken, want een goed onderhouden dakgoot gaat gemiddeld 30-40 jaar mee. 

Daar wil jij toch ook alles over weten? We leggen je er graag alles over uit, dus neem contact met ons op.

Dakgoten.nl

Wij van dakgoten.nl hebben ons de laatste (ruim) 15 jaar gespecialiseerd in alle klussen op het gebied van dakgoten.

Een dakgoot- inspectie is bij ons altijd gratis, tijdens dit bezoek komen we bij je langs en inspecteren we de dakgoot grondig.

Zijn er kleine klusjes? Die doen we gelijk even voor je als we toch al op de ladder staan.

Dakgoten schoonmaken in beeld

Graag laten we je een aantal van onze dakgoot- schoonmaak klussen zien. Staat jouw woning hier binnenkort misschien ook tussen?

Dakgoot reinigen project

Dakgoot schoonmaken

Dakgoot reinigen project2

Dakgoot schoonmaken

Dakgoot schoonmaken

Dakgoot schoonmaken

Dakgoot schoonmaken

Dakgoot schoonmaken

Dakgoot schoonmaken