Standplaatsen

Den Bosch & Breukelen

085-0041993

09.00 - 20.00

Dakgoot schoonmaken Gemeente Eindhoven

Dakgoot schoonmaken Eindhoven

Wil jij jouw dakgoot laten schoonmaken in Eindhoven? Dakgoten.nl is er om je te helpen.

Wij zorgen voor slechts € 5,- per strekkende meter voor een nette en schone dakgoot. Daarnaast, als we toch op de ladder staan voeren we een gratis dakgoot- inspectie uit.

Recente klussen in Eindhoven zijn:

Dakgoot schoonmaken Eindhoven

Dakgoot schoonmaken Eindhoven

Je dakgoot schoonmaken in Eindhoven? Denk je dat je het allemaal zelf moet doen? Nee hoor, je kunt het werk eenvoudig uit handen geven aan ons van Dakgoten.nl.

Onze collega’s staan voor je klaar en komen de dakgoten bij je op locatie onderhouden. Zij verwijderen alle bladeren, takken en vuil en kunnen ook je dakgoot gratis inspecteren.

Dit spreekt jou toch ook aan? Maak er daarom snel gebruik van en kies er vandaag nog voor!

Belang dakgoot schoonmaken Eindhoven

Zorg dat je je dakgoot goed blijft schoonmaken of laat het doen. Als je dat niet doet, dan heeft dat namelijk grote gevolgen.

  • Waterschade? Daar zit je vast en zeker niet op te wachten. Daarom moet je een dakgoot tijdig schoonmaken, regenwater moet namelijk wel van het dak af worden gevoerd.  
  • Ben zuinig op je dakbedekking. Er moet niet te veel regenwater op blijven staan, anders kan de dakbedekking worden aangetast en dat kan zorgen voor lekkages en dat moet voorkomen worden. 
  • Ben je zuinig op je dakgoot? Het schoonmaken is van groot belang om de levensduur en functionaliteit van je dakgoot te behouden. Als er te veel vuil aanwezig is, dan kan de goot zelf beschadigd raken en er kunnen verstoppingen ontstaan.

Meer weten? Benader ons vrijblijvend.

Het kan zijn dat je nog vragen hebt over dakgoot schoonmaken Eindhoven. Het beste wat je dan kunt doen is contact met ons opnemen.

Wij zullen er dan alles aan doen om je vragen zo snel als mogelijk te beantwoorden. Maar er is meer, bij ons kun je namelijk ook een offerte aanvragen. Je weet dat onze collega’s genoeg kennis en ervaring hebben en gebruik maken van kunststof gereedschappen en dat is om ervoor te zorgen dat je dakgoot helemaal heel blijft!

Goede redenen waarom jij hen ook in wilt schakelen en een offerte wil aanvragen. Onze prijs is inclusief materialen, BTW, voorrijkosten en werkuren.  Daarnaast word je nog een gratis dakgoot inspectie aangeboden!

Afspraak maken of vragen? Wij staan voor je klaar!

Dakgoten.nl

Wij van dakgoten.nl hebben ons de laatste (ruim) 15 jaar gespecialiseerd in alle klussen op het gebied van dakgoten.

Een dakgoot- inspectie is bij ons altijd gratis, tijdens dit bezoek komen we bij je langs en inspecteren we de dakgoot grondig.

Zijn er kleine klusjes? Die doen we gelijk even voor je als we toch al op de ladder staan. Zo voorkom je onnodige reparaties.

Dakgoten schoonmaken in beeld

Graag laten we je een aantal van onze dakgoot- schoonmaak klussen zien. Staat jouw woning hier binnenkort misschien ook tussen?

Dakgoot reinigen project

Dakgoot schoonmaken

Dakgoot reinigen project2

Dakgoot schoonmaken

Dakgoot schoonmaken

Dakgoot schoonmaken

Dakgoot-schoonmaken (1)

Dakgoot schoonmaken

Dakgoot schoonmaken

Dakgoot schoonmaken