Standplaatsen

Den Bosch & Breukelen

085-0041993

09.00 - 20.00

Dakgoot schoonmaken Gemeente Haarlem

Dakgoot schoonmaken Haarlem

Wil jij jouw dakgoot laten schoonmaken in Haarlem? Dakgoten.nl is er om je te helpen.

Wij zorgen voor slechts € 5,- per strekkende meter voor een nette en schone dakgoot. Daarnaast, als we toch op de ladder staan voeren we een gratis dakgoot- inspectie uit.

Recente klussen in Haarlem zijn:

Dakgoot schoonmaken Haarlem

Dakgoot schoonmaken Haarlem

Je hebt het laatst bij de buren nog gezien, professionals die een dakgoot schoonmaken in Haarlem. Je hebt er alleen niet bij stilgestaan wat daarvan het belang is. Maar dat leggen wij van Dakgoten.nl je graag uit. Het onderhouden van je huis is van groot belang, en een van de essentiële taken is het regelmatig schoonmaken van de dakgoten. Het is wel iets wat veel mensen vergeten, en dan ineens is er een overstroming of lekkage en dan? Dan ben je te laat en is er meer schade dan je zo met het blote oog kunt zien. Een goede reden dus om op tijd te kiezen voor het uitbesteden van het schoonmaken van je dakgoten aan ons!

Voordelen dakgoot schoonmaken Haarlem

Als je kiest voor dakgoot schoonmaken Haarlem, dan levert dat jou een aantal voordelen op: 

  • Preventie van waterschade, want de dakgoten vangen regenwater op en leiden het weg van je dak en gevels. Als je dakgoten verstopt raken, dan kan dat zorgen voor schade aan je woning. 
  • Voorkomen van lekkages, want verstopte dakgoten kunnen deze veroorzaken. Als het water niet goed wordt afgevoerd, kan het zich ophopen en uiteindelijk door je dakbedekking en plafonds sijpelen. 
  • Verlenging van de levensduur van je dakgoten, dakgoten die goed onderhouden worden gaan gemiddeld 30/40 jaar mee! 
  • Voorkomen van ongedierte, want stilstaand water en organisch materiaal in verstopte dakgoten trekken vaak ongewenste gasten aan. Met name in de zomer kun je dan denken aan muggen en wespen. Daar wil je vast en zeker niet aan denken dus laat onze professionals van Dakgoten.nl er snel wat aan doen!

Offerte aanvragen

Inmiddels ben je benieuwd wat dakgoot schoonmaken Haarlem je gaat kosten. Gelukkig kun je bij ons een offerte aanvragen en dat is een scherpe all-in prijs. Daarnaast krijg je van ons een gratis dakgoot inspectie aangeboden. Tevens maken onze collega’s gebruik van kunststof materialen om te zorgen dat je dakgoten geheel in orde blijven. Zo voorkom je onnodige reparaties.

Heb je nog vragen of wil je meer weten? Of misschien een afspraak maken? Neem dan snel contact op met ons zodat wij je snel kunnen helpen.

Dakgoten.nl

Wij van dakgoten.nl hebben ons de laatste (ruim) 15 jaar gespecialiseerd in alle klussen op het gebied van dakgoten.

Een dakgoot- inspectie is bij ons altijd gratis, tijdens dit bezoek komen we bij je langs en inspecteren we de dakgoot grondig.

Zijn er kleine klusjes? Die doen we gelijk even voor je als we toch al op de ladder staan.

Dakgoten schoonmaken in beeld

Graag laten we je een aantal van onze dakgoot- schoonmaak klussen zien. Staat jouw woning hier binnenkort misschien ook tussen?

Dakgoot reinigen project

Dakgoot schoonmaken

Dakgoot reinigen project2

Dakgoot schoonmaken

Dakgoot schoonmaken

Dakgoot schoonmaken

Dakgoot-schoonmaken (1)

Dakgoot schoonmaken

Dakgoot schoonmaken

Dakgoot schoonmaken