Standplaatsen

Den Bosch & Breukelen

085-0041993

09.00 - 20.00

Dakgoot schoonmaken Gemeente Heerlen

Dakgoot schoonmaken Heerlen

Wil jij jouw dakgoot laten schoonmaken in Heerlen? Dakgoten.nl is er om je te helpen.

Wij zorgen voor slechts € 5,- per strekkende meter voor een nette en schone dakgoot. Daarnaast, als we toch op de ladder staan voeren we een gratis dakgoot- inspectie uit.

Recente klussen in Heerlen zijn:

Dakgoot schoonmaken Brunssum

Dakgoot schoonmaken Heerlen

Weet jij wanneer je voor de laatste keer hebt gekozen voor dakgoot schoonmaken Heerlen?

Het zou zomaar kunnen dat het al erg lang geleden is, of misschien herinner je je de laatste keer niet eens meer. Of je bent net verhuisd, en dan ben je er nog niet aan toe gekomen.

Hoe dan ook, het is wel belangrijk dat je er snel wat mee gaat doen. Als je dakgoten vol met takken, vuil en bladeren zitten, dan kan het regenwater nergens naartoe.

De kans is dan groot dat je last krijgt van overstromingen en lekkages. Dit wil je natuurlijk voorkomen en daarom is het beter om het werk uit handen te geven aan ons van Dakgoten.nl. Onze collega’s komen dan naar je toe en zorgen ervoor dat je dakgoten netjes worden schoongemaakt.

Waarom dakgoot schoonmaken Heerlen?

Er kunnen diverse redenen zijn waarom dat jij een dakgoot schoonmaken Heerlen uit handen wilt geven aan ons. Je hebt zelf geen tijd, je hebt geen idee waar je rekening mee moet houden of je staat liever niet op de ladder.

Het kan zijn dat je het daarom uit wilt besteden aan ons. Een goede keuze, want je wil graag dat een dakgoot lange tijd meegaat, gemiddeld gaan ze 30-40 jaar mee, mits ze goed onderhouden worden.

Je moet er dus zuinig op zijn en het werk uit handen geven als je het schoonmaken niet wilt of kunt doen. Zo voorkom je onnodige reparaties.

Offerte aanvragen

Je wil dat je dakgoot goed onderhouden wordt en daarom denk je aan dakgoot schoonmaken Heerlen. Onze collega’s staan voor je klaar en beschikken over voldoende kennis en ervaring.

Ze werken met kunststof gereedschappen en zo blijft je dakgoot netjes heel. Wil je weten waar je financieel aan toe bent als je voor ons kiest?

Vraag dan eerst een offerte aan, dan krijg je een scherpe all-in prijs toegestuurd per e-mail. Daarnaast voeren onze collega’s ook een gratis dakgoot inspectie uit, zo kunnen eventuele problemen op tijd worden opgespoord en worden verholpen.

Als je andere vragen hebt horen we dat ook graag zodat wij je snel verder kunnen helpen. 

Dakgoten.nl

Wij van dakgoten.nl hebben ons de laatste (ruim) 15 jaar gespecialiseerd in alle klussen op het gebied van dakgoten.

Een dakgoot- inspectie is bij ons altijd gratis, tijdens dit bezoek komen we bij je langs en inspecteren we de dakgoot grondig.

Zijn er kleine klusjes? Die doen we gelijk even voor je als we toch al op de ladder staan.

Dakgoten schoonmaken in beeld

Graag laten we je een aantal van onze dakgoot- schoonmaak klussen zien. Staat jouw woning hier binnenkort misschien ook tussen?

Dakgoot reinigen project

Dakgoot schoonmaken

Dakgoot reinigen project2

Dakgoot schoonmaken

Dakgoot schoonmaken

Dakgoot schoonmaken

Dakgoot-schoonmaken (1)

Dakgoot schoonmaken

Dakgoot schoonmaken

Dakgoot schoonmaken