Standplaatsen

Den Bosch & Breukelen

085-0041993

09.00 - 20.00

Dakgoot schoonmaken Gemeente Landgraaf

Dakgoot schoonmaken Landgraaf

Wil jij jouw dakgoot laten schoonmaken in Landgraaf? Dakgoten.nl is er om je te helpen.

Wij zorgen voor slechts € 5,- per strekkende meter voor een nette en schone dakgoot. Daarnaast, als we toch op de ladder staan voeren we een gratis dakgoot- inspectie uit.

Recente klussen in Landgraaf zijn:

Dakgoot schoonmaken Landgraaf

Dakgoot schoonmaken Landgraaf

Een dakgoot schoonmaken Landgraaf is niet iets wat je dagelijks doet. Maar weet jij nog wanneer je het voor de laatste keer hebt gedaan?

Het kan ook zijn dat je geen idee hebt, dan is het toch eens tijd om na te gaan of het nodig is. Zie je dat er veel takken, bladeren en ander vuil in je dakgoot aanwezig zijn? Dan weet je zeker dat het weer nodig is om de dakgoot schoon te maken.

Je zou het dan zelf kunnen doen, maar uitbesteden aan ons van Dakgoten.nl kan ook. Dakgoten moet je op tijd schoonmaken want anders kan het regenwater nergens naar toe. Het gevolg is dat er flinke schade kan ontstaan en overlast, zoals lekkages en overstromingen. Dit moet voorkomen worden.

Waarom moet je een dakgoot schoonmaken in Landgraaf?

Het schoonmaken van een dakgoot is van belang want anders kan er overlast ontstaan. 

  • De dakgoot kan anders overstromen.
  • Er kunnen lekkages ontstaan.
  • De dakgoot kan sneller slijten.

Je wil toch ook dat je dakgoot 30-40 jaar mee kan gaan? Dit kan alleen als hij goed wordt onderhouden. Ben er daarom zuinig op en geef het werk uit handen als je er zelf geen zin in hebt of geen tijd voor hebt. Zo voorkom je onnodige reparaties.

Offerte aanvragen

Het onderhouden van de dakgoot is van belang voor de levensduur van je dakgoot en omdat je schade wil voorkomen. Besteed het werk daarom uit aan onze collega´s, zij hebben genoeg kennis en ervaring die zij met je delen.

Er wordt gebruik gemaakt van kunststof gereedschappen en de reden daarvoor is dat je dakgoot helemaal heel blijft tijdens het onderhoud! Ervaar ook al onze voordelen en weet van tevoren waar je aan toe bent door een offerte aan te vragen.

Wij bieden je een scherpe all-in prijs en dat is inclusief materialen, BTW, voorrijkosten en werkuren. Je krijgt ook een gratis dakgoot inspectie aangeboden. Heb je nog andere vragen? Neem dan contact met ons op zodat wij je snel verder kunnen helpen.

Dakgoten.nl

Wij van dakgoten.nl hebben ons de laatste (ruim) 15 jaar gespecialiseerd in alle klussen op het gebied van dakgoten.

Een dakgoot- inspectie is bij ons altijd gratis, tijdens dit bezoek komen we bij je langs en inspecteren we de dakgoot grondig.

Zijn er kleine klusjes? Die doen we gelijk even voor je als we toch al op de ladder staan.

Dakgoten schoonmaken in beeld

Graag laten we je een aantal van onze dakgoot- schoonmaak klussen zien. Staat jouw woning hier binnenkort misschien ook tussen?

Dakgoot reinigen project

Dakgoot schoonmaken

Dakgoot reinigen project2

Dakgoot schoonmaken

Dakgoot schoonmaken

Dakgoot schoonmaken

Dakgoot-schoonmaken (1)

Dakgoot schoonmaken

Dakgoot schoonmaken

Dakgoot schoonmaken