Standplaatsen

Den Bosch & Breukelen

085-0041993

09.00 - 20.00

Dakgoot schoonmaken Lelystad

Dakgoot schoonmaken Lelystad

Wil jij jouw dakgoot laten schoonmaken in Lelystad? Dakgoten.nl is er om je te helpen.

Wij zorgen voor slechts € 5,- per strekkende meter voor een nette en schone dakgoot. Daarnaast, als we toch op de ladder staan voeren we een gratis dakgoot- inspectie uit.

Recente klussen in Lelystad zijn:

Dakgoot schoonmaken Lelystad

Dakgoot schoonmaken in Lelystad

Weet je nog wanneer je voor het laatst je dakgoot hebt schoongemaakt of laten schoonmaken? Voor het onderhoud van je dakgoot is het verstandig om jaarlijks een schoonmaakbeurt te laten uitvoeren.

Dakgoot Schoonmaken Lelystad staat voor je klaar. Wanneer er namelijk veel bladeren in je dakgoot zitten, kan alles verstopt raken en kan regenwater niet meer goed worden afgevoerd. Dit kan leiden tot overstromingen of zelfs lekkages.

Wij begrijpen hoe vervelend dit kan zijn en staan klaar om je te helpen, zodat jij weer kunt genieten van een schone dakgoot!

Voorkom schade en laat je dakgoot schoonmaken in Lelystad

Laat tijdig je dakgoot schoonmaken

Het schoonmaken van je dakgoten kan een uitdagende klus zijn, vooral als je geen ervaring hebt met het werken op een ladder. Maar maak je geen zorgen, wij nemen het werk graag van je over.

Dakgoten.nl is gespecialiseerd in het schoonmaken van dakgoten in Lelystad. Onze experts hebben de juiste kennis en ervaring om je snel en professioneel te helpen.

Bovendien maken we gebruik van kunststof gereedschap om ervoor te zorgen dat je dakgoot niet beschadigd raakt.

Vraag een gratis offerte aan

Dakgoot reparatieHet schoonmaken van dakgoten in Lelystad is een dagelijkse bezigheid voor onze collega’s. Vraag daarom direct een offerte aan, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

We hanteren een scherpe all-in prijs van €5,- per meter, en bij meer dan 30 meter stellen we graag een offerte op maat voor je op.

De prijs is altijd inclusief BTW, voorrijkosten, materialen en arbeidsuren.

Bovendien voeren we bij elke dakgoot schoonmaak een gratis inspectie uit, zodat we de algehele conditie van je dakgoot kunnen beoordelen en eventuele reparaties kunt voorkomen.

Bel voor meer informatie, het plannen van een afspraak of vraag een gratis offerte aan.

Dakgoten.nl

Wij van dakgoten.nl hebben ons de laatste (ruim) 15 jaar gespecialiseerd in alle klussen op het gebied van dakgoten.

Een dakgoot- inspectie is bij ons altijd gratis, tijdens dit bezoek komen we bij je langs en inspecteren we de dakgoot grondig.

Zijn er kleine klusjes? Die doen we gelijk even voor je als we toch al op de ladder staan.

Dakgoten schoonmaken in beeld

Graag laten we je een aantal van onze dakgoot- schoonmaak klussen zien. Staat jouw woning hier binnenkort misschien ook tussen?

Dakgoot reinigen project

Dakgoot schoonmaken

Dakgoot reinigen project2

Dakgoot schoonmaken

Dakgoot schoonmaken

Dakgoot schoonmaken

Dakgoot-schoonmaken (1)

Dakgoot schoonmaken

Dakgoot schoonmaken

Dakgoot schoonmaken