Standplaatsen

Den Bosch & Breukelen

085-0041993

09.00 - 20.00

Dakgoot schoonmaken Gemeente Maassluis

Dakgoot schoonmaken Maassluis

Wil jij jouw dakgoot laten schoonmaken in Maassluis? Dakgoten.nl is er om je te helpen.

Wij zorgen voor slechts € 5,- per strekkende meter voor een nette en schone dakgoten. Daarnaast, als we toch op de ladder staan voeren we een gratis dakgoot- inspectie uit.

Recente klussen in Maassluis zijn:

Dakgoot schoonmaken Maassluis

Dakgoot schoonmaken Maassluis

Bijna niemand wordt er enthousiast van: het schoonmaken van de dakgoot. Toch is het belangrijk dat dit wel gebeurt, want je wilt geen nare lekkages in huis veroorzaken.

Het is een vieze en vervelende taak die je liever door iemand anders uit laat voeren. Gelukkig staan wij voor je klaar! Wij komen met alle plezier onderhoud uitvoeren en je dakgoot schoonmaken Maassluis.

Waarom schoonmaken?

Het schoonmaken van de dakgoot is zeker belangrijk, terwijl veel mensen het belang ervan niet beseffen. Als je dakgoot vervuild is met takjes en bladeren, kan dit voor vervelende problemen zorgen. Niet alleen kan het een lekkage veroorzaken, maar ook zullen bijvoorbeeld muggen er graag hun eitjes in leggen. Zo kan er makkelijk en door een onbewuste oorzaak een muggenplaag bij je huis ontstaan.

Daarnaast kan het ook zo zijn dat de dakgoot bezwijkt onder het gewicht van het water en vuil wat in de dakgoot blijft liggen. Dit kan onnodige reparaties veroorzaken. Het zou zonde zijn als je je dakgoot eerder moet vervangen dan nodig zou zijn, omdat je niet op tijd je dakgoot schoonmaken Maassluis hebt laten doen.

Maandelijkse of jaarlijkse taak?

Het onderhoud en het schoonmaken van de dakgoot is dus een stuk belangrijker dan je denkt en mag dan ook echt niet vergeten worden. Maar hoe vaak moet je dit doen? 

Het is sowieso een goed plan om jaarlijks een goede schoonmaakbeurt aan je dakgoot te doen en dan ook gelijk onderhoud te plegen als dit nodig is. Houdt hierbij wel rekening dat wanneer je in een groene omgeving woont, je de dakgoot vaker schoon zal moeten maken om verstopping te voorkomen.

Wij komen je helpen!

Het dakgoot schoonmaken Maassluis nemen we graag voor je uit handen. Zo hoef jij je er niet meer druk om te maken en komen wij het voor je oplossen. We kunnen langskomen voor een eenmalige grote schoonmaak, maar ook een periodiek onderhoudsplan is bij ons mogelijk. 

Zo ben je altijd verzekerd van een schone dakgoot die goed onderhouden wordt. Bij ons ben je altijd zeker dat het met aandacht uitgevoerd wordt en dat we altijd kwaliteit leveren.

Dakgoten.nl

Wij van dakgoten.nl hebben ons de laatste (ruim) 15 jaar gespecialiseerd in alle klussen op het gebied van dakgoten.

Een dakgoot- inspectie is bij ons altijd gratis, tijdens dit bezoek komen we bij je langs en inspecteren we de dakgoot grondig.

Zijn er kleine klusjes? Die doen we gelijk even voor je als we toch al op de ladder staan.

Dakgoten schoonmaken in beeld

Graag laten we je een aantal van onze dakgoot- schoonmaak klussen zien. Staat jouw woning hier binnenkort misschien ook tussen?

Dakgoot reinigen project

Dakgoot schoonmaken

Dakgoot reinigen project2

Dakgoot schoonmaken

Dakgoot schoonmaken

Dakgoot schoonmaken

Dakgoot-schoonmaken (1)

Dakgoot schoonmaken

Dakgoot schoonmaken

Dakgoot schoonmaken