Standplaatsen

Den Bosch & Breukelen

085-0041993

09.00 - 20.00

Dakgoot schoonmaken Gemeente Maastricht

Dakgoot schoonmaken Maastricht

Wil jij jouw dakgoot laten schoonmaken in Maastricht? Dakgoten.nl is er om je te helpen.

Wij zorgen voor slechts € 5,- per strekkende meter voor een nette en schone dakgoot. Daarnaast, als we toch op de ladder staan voeren we een gratis dakgoot- inspectie uit.

Recente klussen in Maastricht zijn:

Dakgoot schoonmaken Maastricht

Dakgoot schoonmaken Maastricht

Je denkt aan dakgoot schoonmaken Maastricht, maar ga je het werk dan zelf uitvoeren of zou je het graag uit handen geven?

Bij Dakgoten.nl ben je dan aan het juiste adres, want onze collega’s beschikken over de juiste kennis en ervaring. Zij kunnen de dakgoten bij jou schoon komen maken en dan verwijderen zij alle bladeren, takken en ander vuil.

Het is heel belangrijk dat je je dakgoten goed blijft onderhouden, je moet er namelijk zuinig op zijn en de levensduur verlengen! Gemiddeld gaat een dakgoot 30-40 jaar mee, maar dan moet hij wel vanaf het begin af aan goed zijn onderhouden.

Daarom dakgoot schoonmaken Maastricht

Een dakgoot schoonmaken Maastricht, daar denk je vast en zeker niet dagelijks aan. Toch is het wel belangrijk om te weten waarom je het bij moet houden:

  • Je wil waterschade voorkomen. Zorg dat je dakgoten schoon zijn, zodat het regenwater ook opgevangen kan worden en veilig van het dak afgevoerd kan worden.
  • Bescherm je dakbedekking, als je dakgoot verstopt is dan kan dat schade veroorzaken aan je dakbedekking.
  • De dakgoot zelf moet ook onderhouden worden, want zo verleng je de levensduur en functionaliteit van je dakgoten.  
  • Als er veel vuil in de dakgoot zit, dan kan de dakgoot zelf ook beschadigd raken en lekken. Onderhoud zorgt dus voor een langere levensduur van de dakgoot zelf en voorkomt onnodige reparaties.

Offerte aanvragen of bel direct.

Het is fijn om van tevoren te weten waar je aan toe bent als je je dakgoten schoon laat maken.

Kies daarom bij ons voor de offerte aanvraag. Je krijgt dan snel een scherpe all-in prijs toegestuurd, de prijs is inclusief materialen, BTW, voorrijkosten en werkuren.

Onze collega’s staan voor je klaar en beschikken over genoeg kennis en ervaring om snel aan de slag te gaan. Zij maken gebruik van kunststof gereedschappen en dat is om ervoor te zorgen dat je dakgoot helemaal heel blijft! Ook voeren zij gratis een dakgoot inspectie uit.

Een afspraak maken of nog andere vragen? Neem contact op met ons!

Dakgoten.nl

Wij van dakgoten.nl hebben ons de laatste (ruim) 15 jaar gespecialiseerd in alle klussen op het gebied van dakgoten.

Een dakgoot- inspectie is bij ons altijd gratis, tijdens dit bezoek komen we bij je langs en inspecteren we de dakgoot grondig.

Zijn er kleine klusjes? Die doen we gelijk even voor je als we toch al op de ladder staan.

Dakgoten schoonmaken in beeld

Graag laten we je een aantal van onze dakgoot- schoonmaak klussen zien. Staat jouw woning hier binnenkort misschien ook tussen?

Dakgoot reinigen project

Dakgoot schoonmaken

Dakgoot reinigen project2

Dakgoot schoonmaken

Dakgoot schoonmaken

Dakgoot schoonmaken

Dakgoot schoonmaken

Dakgoot schoonmaken

Dakgoot schoonmaken