Standplaatsen

Den Bosch & Breukelen

085-0041993

09.00 - 20.00

Dakgoot schoonmaken Gemeente Nieuwkoop

Dakgoot schoonmaken Nieuwkoop

Wil jij jouw dakgoot laten schoonmaken in Nieuwkoop? Dakgoten.nl is er om je te helpen.

Wij zorgen voor slechts € 5,- per strekkende meter voor een nette en schone dakgoten. Daarnaast, als we toch op de ladder staan voeren we een gratis dakgoot- inspectie uit.

Recente klussen in Nieuwkoop zijn:

Dakgoot schoonmaken Nieuwkoop

Dakgoot schoonmaken Nieuwkoop

Het schoonmaken van de dakgoot is een taak die veel mensen vergeten om te doen. Toch is het erg belangrijk en mag het niet vergeten worden. Als dit niet gedaan wordt is de kans groot dat er een lekkage ontstaat in huis. Dit wil je natuurlijk voorkomen. 

Wij komen je helpen! Met alle plezier komen wij onderhoud plegen en je dakgoot schoonmaken Nieuwkoop.

Waarom schoonmaken?

Veel mensen beseffen niet hoe belangrijk een schone dakgoot is voor je woning. Als je dakgoot verstopt raakt met takjes en bladeren, kan dit voor een grote lekkage zorgen in je woning. Niet alleen een lekkage is vervelend, maar ook is het stilstaande water in een dakgoot de ideale broedplaats voor muggen en andere ongedierte. Als je veel last hebt van muggen rondom je woning, dan is de kans groot dat een vieze dakgoot de oorzaak is.

Daarnaast kan het water en vuil in de dakgoot ook te zwaar worden. De kans is dan ook aanwezig dat de dakgoot op den duur bezwijkt of beschadigd raakt van al het vuil. Het zou weer zonde zijn als je vroegtijdig je dakgoot moet vervangen omdat je niet op tijd je dakgoot schoonmaken Nieuwkoop hebt laten doen.

Hoe vaak schoonmaken?

Schoonmaken en onderhoud kun je het beste tegelijkertijd doen. Wanneer de dakgoot mooi schoon is, kan er direct gekeken worden of er onderhoud nodig is. Dit kan onnodige reparaties voorkomen. Afhankelijk van het gebied waarin je woont, moet de dakgoot regelmatig schoongemaakt worden. Minstens een keer per jaar wordt aangeraden, maar wanneer je in een bosrijk gebied woont raden we je aan om het vaker te doen.

Wie zijn wij?

Wij nemen het dakgoot schoonmaken Spijkenisse graag van je over. Zo hoef jij je er geen zorgen meer over te maken en het vervelende klusje zelf uit te voeren. We kunnen zowel bij je langskomen voor een eenmalige schoonmaak, maar ook een periodiek onderhoudsplan behoort tot de mogelijkheden bij ons.

We zijn een team bestaande uit professionals die op een zeer efficiënte manier met geavanceerde materialen de klus komen klaren. Zo kunnen we je altijd verzekeren van hoogwaardige service en kwaliteit!

Dakgoten.nl

Wij van dakgoten.nl hebben ons de laatste (ruim) 15 jaar gespecialiseerd in alle klussen op het gebied van dakgoten.

Een dakgoot- inspectie is bij ons altijd gratis, tijdens dit bezoek komen we bij je langs en inspecteren we de dakgoot grondig.

Zijn er kleine klusjes? Die doen we gelijk even voor je als we toch al op de ladder staan.

Dakgoten schoonmaken in beeld

Graag laten we je een aantal van onze dakgoot- schoonmaak klussen zien. Staat jouw woning hier binnenkort misschien ook tussen?

Dakgoot reinigen project

Dakgoot schoonmaken

Dakgoot reinigen project2

Dakgoot schoonmaken

Dakgoot schoonmaken

Dakgoot schoonmaken

Dakgoot-schoonmaken (1)

Dakgoot schoonmaken

Dakgoot schoonmaken

Dakgoot schoonmaken