Standplaatsen

Den Bosch & Breukelen

085-0041993

09.00 - 20.00

Dakgoot schoonmaken Gemeente Noordwijk

Dakgoot schoonmaken Noordwijk

Wil jij jouw dakgoot laten schoonmaken in Noordwijk? Dakgoten.nl is er om je te helpen.

Wij zorgen voor slechts € 5,- per strekkende meter voor een nette en schone dakgoten. Daarnaast, als we toch op de ladder staan voeren we een gratis dakgoot- inspectie uit.

Recente aanvragen in Noordwijk zijn:

Dakgoot schoonmaken Noordwijk

Dakgoot schoonmaken Noordwijk

Het schoonmaken van de dakgoot is vaak een taak wat op de to do lijst gezet wordt, maar het liefst zo lang mogelijk uitgesteld wordt. Het is dan ook geen leuk taakje, maar wel heel belangrijk.

Gelukkig hebben wij de oplossing dat je het niet zelf hoeft te doen. Wij komen je dakgoot schoonmaken Noordwijk!

Het belang van een schone dakgoot

Het schoonmaken van je dakgoot is om verschillende redenen belangrijk om te doen. Als eerste is een dakgoot natuurlijk gemaakt om hemelwater naar de grond af te voeren. Als het water niet weg kan omdat de dakgoot vies is, zal de kans een stuk groter zijn dat er een lekkage aan je woning ontstaat en dat kan onnodige reparaties veroorzaken. Dit kun je beter zien te voorkomen voordat dat gebeurt.

Daarnaast is het stilstaande water in de dakgoot een heerlijke broedplaats voor muggen en andere ongedierte. Op een muggennest in je dakgoot zitten de meeste mensen ook niet echt te wachten. Wij komen dit dan maar al te graag voorkomen door dakgoot schoonmaken Noordwijk bij je te doen.

Jaarlijks of maandelijks?

Niet alleen het schoonmaken is belangrijk, ook het uitvoeren van onderhoud mag niet vergeten worden. Maar moet dit eigenlijk elke maand gedaan worden of is een keer in het jaar ook voldoende? Het jaarlijkse schoonmaken en onderhoud plegen raden we je hoe dan ook aan.

Of je dakgoot schoonmaken Noordwijk vaker gedaan moet worden, is afhankelijk van de omgeving waar je in woont. In een bosrijk gebied wordt de dakgoot een stuk sneller vies met bladeren en takjes dan in een gebied met weinig bomen in de omgeving.

Wij helpen je graag

We komen je maar al te graag helpen met dakgoot schoonmaken Noordwijk. Ons team van professionals staat voor je klaar met hun efficiënte manier van werken en geavanceerde materialen.

Voordat we aan de slag gaan zullen we een persoonlijk plan van aanpak opstellen. Op deze manier kunnen we je er altijd van verzekeren dat we hoogwaardige service en kwaliteit kunnen leveren bij elke klus die we uitvoeren.

Of het nu een eenmalige schoonmaak klus is of een periodiek onderhoudsplan.

Dakgoten.nl

Wij van dakgoten.nl hebben ons de laatste (ruim) 15 jaar gespecialiseerd in alle klussen op het gebied van dakgoten.

Een dakgoot- inspectie is bij ons altijd gratis, tijdens dit bezoek komen we bij je langs en inspecteren we de dakgoot grondig.

Zijn er kleine klusjes? Die doen we gelijk even voor je als we toch al op de ladder staan.

Dakgoten schoonmaken in beeld

Graag laten we je een aantal van onze dakgoot- schoonmaak klussen zien. Staat jouw woning hier binnenkort misschien ook tussen?

Dakgoot reinigen project

Dakgoot schoonmaken

Dakgoot reinigen project2

Dakgoot schoonmaken

Dakgoot schoonmaken

Dakgoot schoonmaken

Dakgoot-schoonmaken (1)

Dakgoot schoonmaken

Dakgoot schoonmaken

Dakgoot schoonmaken