Standplaatsen

Den Bosch & Breukelen

085-0041993

09.00 - 20.00

Dakgoot schoonmaken Gemeente Nootdorp

Dakgoot schoonmaken Nootdorp

Wil jij jouw dakgoot laten schoonmaken in Nootdorp? Dakgoten.nl is er om je te helpen.

Wij zorgen voor slechts € 5,- per strekkende meter voor een nette en schone dakgoten. Daarnaast, als we toch op de ladder staan voeren we een gratis dakgoot- inspectie uit.

Recente klussen in Nootdorp zijn:

Dakgoot schoonmaken Nootdorp

Dakgoot schoonmaken Nootdorp

Dakgoten hebben een belangrijke taak voor je woning, maar dit wordt nog weleens vergeten. Vaak beseffen we dan ook niet dat de dakgoot ervoor zorgt dat er geen lekkages aan onze woningen ontstaan. Als het water door de dakgoot niet goed afgevoerd kan worden, is de kans groot dat dit wel gebeurt. 

Dakgoot schoonmaken Nootdorp is dan ook zeker een taak die elk jaar uitgevoerd moet worden en we nemen het graag voor je uit handen.

Waarom schoonmaken?

De belangrijkste reden om je dakgoot schoonmaken Nootdorp te laten doen, is zodat het hemelwater goed afgevoerd kan worden naar de grond. Wanneer de dakgoot verstopt zit met bladeren en takjes, kan dit namelijk niet meer. Het water zal een andere manier zoeken om weg te komen. Dit is dan ook hoe een lekkage kan ontstaan aan je woning.

Een lekkage is al vervelend, maar dit is niet het enige probleem wat een vieze dakgoot kan veroorzaken. Het stilstaande water in je dakgoot is namelijk de perfecte broedplaats voor ongedierte. Voor je het weet leeft er een muggennest in je dakgoot dat weer voor veel overlast kan zorgen. Dit kunnen we natuurlijk beter proberen te voorkomen.

Vergeet het onderhoud niet

Niet alleen dakgoot schoonmaken Nootdorp is belangrijk, maar ook het uitvoeren van onderhoud is een belangrijke taak. Als er niet wordt omgekeken naar de dakgoot en er geen onderhoud wordt uitgevoerd, is de kans groot dat de dakgoot een stuk minder lang meegaat dan je vooraf gedacht had. Dit kan onnodige reparaties veroorzaken.

Ook kan het stilstaande water en vuil scheurtjes veroorzaken in de dakgoot of nog erger: de dakgoot kan bezwijken onder het gewicht en losraken. In dat geval moet de hele dakgoot vervangen worden, wat weer flink wat geld kost. Je kunt beter op tijd onderhoud laten plegen!

We staan voor je klaar

We komen je met het dakgoot schoonmaken Nootdorp en het onderhoud ervan je graag helpen. Ons ervaren team staat voor je klaar om op een efficiënte en veilige manier je dakgoot schoon te maken. Of dit nu gaat om een eenmalige schoonmaak of om een periodiek onderhoudsplan, we zullen altijd hoogwaardige service leveren!

Dakgoten.nl

Wij van dakgoten.nl hebben ons de laatste (ruim) 15 jaar gespecialiseerd in alle klussen op het gebied van dakgoten.

Een dakgoot- inspectie is bij ons altijd gratis, tijdens dit bezoek komen we bij je langs en inspecteren we de dakgoot grondig.

Zijn er kleine klusjes? Die doen we gelijk even voor je als we toch al op de ladder staan.

Dakgoten schoonmaken in beeld

Graag laten we je een aantal van onze dakgoot- schoonmaak klussen zien. Staat jouw woning hier binnenkort misschien ook tussen?

Dakgoot reinigen project

Dakgoot schoonmaken

Dakgoot reinigen project2

Dakgoot schoonmaken

Dakgoot schoonmaken

Dakgoot schoonmaken

Dakgoot schoonmaken

Dakgoot schoonmaken

Dakgoot schoonmaken