Standplaatsen

Den Bosch & Breukelen

085-0041993

09.00 - 20.00

Dakgoot schoonmaken Gemeente Papendrecht

Dakgoot schoonmaken Papendrecht

Wil jij jouw dakgoot laten schoonmaken in Papendrecht? Dakgoten.nl is er om je te helpen.

Wij zorgen voor slechts € 5,- per strekkende meter voor een nette en schone dakgoten. Daarnaast, als we toch op de ladder staan voeren we een gratis dakgoot- inspectie uit.

Recente klussen in Papendrecht zijn:

Dakgoot schoonmaken Papendrecht

Dakgoot schoonmaken Papendrecht

Elke woning heeft rondom zijn woning dakgoten. Ze hebben een belangrijke taak, namelijk zorgen dat het hemelwater naar de grond wordt afgevoerd. We beseffen vaak niet dat dakgoten er op die manier voor zorgen dat er geen lekkages of andere schade aan je woning kunnen ontstaan. 

Dakgoot schoonmaken Papendrechts is dan ook zeker een taak die elk jaar uitgevoerd moet worden en wij helpen je daar graag bij!

Waarom is het zo belangrijk?

De belangrijkste reden om je dakgoot schoonmaken Papendrecht niet te vergeten, is dat het water op de juiste manier afgevoerd kan worden om zo onnodige reparaties te voorkomen. Als je dakgoot vervuild is en vol met bladeren en takjes ligt, kan het water niet goed afgevoerd worden. Zo zal je dakgoot kunnen overstromen. Dit kan over het randje gaan, maar de kans is ook groot dat het water een weg de andere kant op zoekt richting je woning. Dit is hoe de meeste lekkages ontstaan.

Een lekkage is natuurlijk al vervelend genoeg, maar een vieze dakgoot kan ook zorgen dat er ongedierte in nestelt. Voor je het door hebt leeft er een familie aan muggen in je dakgoot die je overal in en rondom je huis tegen zal komen. Dit heb je natuurlijk liever niet en kun je beter proberen te voorkomen.

Onderhoud en schoonmaken

Niet alleen dakgoot schoonmaken Papendrecht is belangrijk, maar ook het onderhoud mag niet vergeten worden. Als je nooit aandacht besteedt aan de dakgoot en geen onderhoud uitvoert, is de kans groot dat je de dakgoot eerder moet vervangen dan je eigenlijk verwacht had.

Het vuil en water in de dakgoot kan te zwaar worden, waardoor er scheurtjes in de dakgoot kunnen ontstaan. Of nog erger: de dakgoot bezwijkt onder het gewicht en komt in zijn geheel naar beneden. In dat geval moet je de gehele dakgoot vervangen, wat een flinke investering kan zijn. Door jaarlijks goed schoon te maken en onderhoud te plegen is de kans al een stuk kleiner dat dit gebeurt.

We komen je helpen

Ons ervaren team komt je hier graag bij helpen. 

We werken op een efficiënte manier met geavanceerde materialen. We zullen keer op keer een hoogwaardige service bieden!

Dakgoten.nl

Wij van dakgoten.nl hebben ons de laatste (ruim) 15 jaar gespecialiseerd in alle klussen op het gebied van dakgoten.

Een dakgoot- inspectie is bij ons altijd gratis, tijdens dit bezoek komen we bij je langs en inspecteren we de dakgoot grondig.

Zijn er kleine klusjes? Die doen we gelijk even voor je als we toch al op de ladder staan.

Dakgoten schoonmaken in beeld

Graag laten we je een aantal van onze dakgoot- schoonmaak klussen zien. Staat jouw woning hier binnenkort misschien ook tussen?

Dakgoot reinigen project

Dakgoot schoonmaken

Dakgoot reinigen project2

Dakgoot schoonmaken

Dakgoot schoonmaken

Dakgoot schoonmaken

Dakgoot-schoonmaken (1)

Dakgoot schoonmaken

Dakgoot schoonmaken

Dakgoot schoonmaken