Standplaatsen

Den Bosch & Breukelen

085-0041993

09.00 - 20.00

Dakgoot schoonmaken Gemeente Pijnacker

Dakgoot schoonmaken Pijnacker

Wil jij jouw dakgoot laten schoonmaken in Pijnacker? Dakgoten.nl is er om je te helpen.

Wij zorgen voor slechts € 5,- per strekkende meter voor een nette en schone dakgoten. Daarnaast, als we toch op de ladder staan voeren we een gratis dakgoot- inspectie uit.

Recente klussen in Pijnacker zijn:

Dakgoot schoonmaken Pijnacker

Dakgoot schoonmaken Pijnacker

Elke woning heeft dakgoten nodig om het hemelwater af te voeren naar de grond. We vergeten hierbij alleen vaak dat er veel vuil in de dakgoot kan belanden en dat een vieze dakgoot het water niet meer kan afvoeren. Dit kan een vervelende lekkage aan je woning veroorzaken. 

Dakgoot schoonmaken Pijnacker is dan ook zeker iets wat je niet mag vergeten!

Waarom is schoonmaken zo belangrijk?

De belangrijkste reden voor het schoonmaken van je dakgoot is dat het water op de juiste manier afgevoerd kan worden. Als je dakgoot vol met bladeren en takjes zit, kan hij dit niet meer goed doen. Het water wil toch ergens heen, wat een vervelende lekkage kan veroorzaken aan je woning.

Een lekkage is natuurlijk al erg vervelend, maar een vieze dakgoot kan nog meer problemen opleveren. Het stilstaande water in je dakgoot is de perfecte broedplaats voor ongedierte. Zonder dat je het door hebt kan er een muggennest ontstaan wat voor veel overlast in en rondom je woning kan veroorzaken. Dakgoot schoonmaken Pijnacker kan dit voor je voorkomen.

Vergeet ook het onderhoud niet.

Niet alleen een dakgoot schoonmaken Pijnacker is belangrijk, maar ook het onderhoud mag niet vergeten worden. Als de dakgoot schoongemaakt wordt, is het net zo makkelijk om direct onderhoud uit te voeren. Zo gaat je dakgoot een stuk langer mee en is de kans op problemen en onnodige reparaties een stuk kleiner.

Het vuil en stilstaande water kan te zwaar worden voor de dakgoot en scheurtjes veroorzaken. Door onderhoud uit te voeren kun je deze scheurtjes direct repareren en voorkom je dat de dakgoot bezwijkt onder het gewicht van de viezigheid.

We staan voor je klaar

Gelukkig hoef je dit dakgoot schoonmaken Pijnacker niet zelf te doen, we komen je namelijk graag helpen! We hebben een ervaren team klaar staan dat op een efficiënte manier komt schoonmaken en alleen gebruik maakt van geavanceerde materialen. 

We beginnen met een inspectie en stellen altijd een op maat gemaakt plan op voor we aan de slag gaan. Zo zullen we keer op keer een hoogwaardige service kunnen leveren.

Dakgoten.nl

Wij van dakgoten.nl hebben ons de laatste (ruim) 15 jaar gespecialiseerd in alle klussen op het gebied van dakgoten.

Een dakgoot- inspectie is bij ons altijd gratis, tijdens dit bezoek komen we bij je langs en inspecteren we de dakgoot grondig.

Zijn er kleine klusjes? Die doen we gelijk even voor je als we toch al op de ladder staan.

Dakgoten schoonmaken in beeld

Graag laten we je een aantal van onze dakgoot- schoonmaak klussen zien. Staat jouw woning hier binnenkort misschien ook tussen?

Dakgoot reinigen project

Dakgoot schoonmaken

Dakgoot reinigen project2

Dakgoot schoonmaken

Dakgoot schoonmaken

Dakgoot schoonmaken

Dakgoot-schoonmaken (1)

Dakgoot schoonmaken

Dakgoot schoonmaken

Dakgoot schoonmaken