Standplaatsen

Den Bosch & Breukelen

085-0041993

09.00 - 20.00

Dakgoot schoonmaken Gemeente Ridderkerk

Dakgoot schoonmaken Ridderkerk

Wil jij jouw dakgoot laten schoonmaken in Ridderkerk? Dakgoten.nl is er om je te helpen.

Wij zorgen voor slechts € 5,- per strekkende meter voor een nette en schone dakgoten. Daarnaast, als we toch op de ladder staan voeren we een gratis dakgoot- inspectie uit.

Recente klussen in Ridderkerk zijn:

Dakgoot schoonmaken Ridderkerk

Dakgoot schoonmaken Ridderkerk

Het schoonmaken van de dakgoot is een taak die de meeste mensen vaak uitstellen. 

Het is een vervelende en vieze taak, maar toch zo belangrijk om te doen! Voor dakgoot schoonmaken Ridderkerk komen we deze vervelende taak graag voor je uitvoeren zodat jij je er geen zorgen meer om hoeft te maken.

Waarom is schoonmaken zo belangrijk?

Het schoonmaken van de dakgoot is om verschillende redenen belangrijk om te doen. De taak van een dakgoot is het hemelwater afvoeren naar de grond. Wanneer de dakgoot verstopt zit met vuil, kan dit water niet meer afgevoerd worden naar de grond. Het zal een andere weg vinden. Dit is vaak hoe een lekkage aan je woning kan ontstaan met dure reparatie als gevolg.

Ook is het stilstaande water in een dakgoot een fijne plaats voor ongedierte om zich in te nestelen. Voor je het beseft leeft er een familie muggen in de dakgoot. Dit kan voor veel overlast zorgen en het verwijderen daarvan is nog vervelender om te doen. Dit kunnen we dan ook beter zien te voorkomen door tijdig dakgoot schoonmaken Ridderkerk uit te voeren!

Vergeet het onderhoud niet.

Niet alleen dakgoot schoonmaken Ridderkerk wordt vaak vergeten, maar ook een dakgoot heeft gepast onderhoud nodig. Als je nooit onderhoud pleegt, is de kans groot dat de dakgoot sneller schade oploopt en eerder vervangen moet worden.

Ook kan het vuil en stilstaande water zwaar worden en op die manier scheurtjes veroorzaken in de dakgoot. Als de verstopping echt heftig is en er veel vuil en water in de dakgoot staat, is de kans zelfs aanwezig dat de dakgoot bezwijkt onder het gewicht en naar beneden komt zetten. Dit wil je natuurlijk helemaal niet. Je kunt dus beter jaarlijks een goede schoonmaak inplannen waarbij direct onderhoud gepleegd wordt.

Ons ervaren team

Ons ervaren team staat voor je klaar om je te komen helpen met het schoonmaken en het uitvoeren van onderhoud aan je dakgoot. 

Zo hoef je je er geen zorgen meer over te maken en weet je zeker dat het op de juiste en veilige manier gebeurt.

Dakgoten.nl

Wij van dakgoten.nl hebben ons de laatste (ruim) 15 jaar gespecialiseerd in alle klussen op het gebied van dakgoten.

Een dakgoot- inspectie is bij ons altijd gratis, tijdens dit bezoek komen we bij je langs en inspecteren we de dakgoot grondig.

Zijn er kleine klusjes? Die doen we gelijk even voor je als we toch al op de ladder staan.

Dakgoten schoonmaken in beeld

Graag laten we je een aantal van onze dakgoot- schoonmaak klussen zien. Staat jouw woning hier binnenkort misschien ook tussen?

Dakgoot reinigen project

Dakgoot schoonmaken

Dakgoot reinigen project2

Dakgoot schoonmaken

Dakgoot schoonmaken

Dakgoot schoonmaken

Dakgoot-schoonmaken (1)

Dakgoot schoonmaken

Dakgoot schoonmaken

Dakgoot schoonmaken