Standplaatsen

Den Bosch & Breukelen

085-0041993

09.00 - 20.00

Dakgoot schoonmaken Gemeente Rijswijk

Dakgoot schoonmaken Rijswijk

Wil jij jouw dakgoot laten schoonmaken in Rijswijk? Dakgoten.nl is er om je te helpen.

Wij zorgen voor slechts € 5,- per strekkende meter voor een nette en schone dakgoten. Daarnaast, als we toch op de ladder staan voeren we een gratis dakgoot- inspectie uit.

Recente klussen in Rijswijk zijn:

Dakgoot schoonmaken Rijswijk

Dakgoot schoonmaken Rijswijk

Het schoonmaken van de dakgoot is niemand zijn favoriete taak rondom het huis. Toch heeft elke woning ze en is het schoonmaken ervan belangrijker dan je denkt. Een dakgoot voert het hemelwater af naar de grond, maar zodra de dakgoot verstopt zit, kan dit niet meer. 

Dit kan vervelende lekkages of andere problemen veroorzaken. Dakgoot schoonmaken Rijswijk is dan ook zeker iets wat elk jaar gedaan moet worden en we komen je daar graag bij helpen!

Waarom is schoonmaken zo belangrijk?

Waarom dakgoot schoonmaken Rijswijk niet vergeten mag worden, is zodat het water altijd goed afgevoerd kan worden. Als je dakgoot vervuild is met bladeren en takjes, zal de dakgoot overstromen. Als je mazzel hebt stroomt het water weg over het randje, maar het geeft het water ook de kans om de woning in te stromen en een vervelende lekkage en onnodige reparaties te veroorzaken. 

Daarnaast kan het ook andere problemen opleveren. Het stilstaande water is de ideale plek voor ongedierte om zich voort te planten. Voor je het door hebt leeft er een muggennest in je dakgoot, wat een nog vervelendere taak is om weg te krijgen en schoon te maken. Dit kun je dan beter proberen te voorkomen.

Het onderhoud

Niet alleen dakgoot schoonmaken Rijswijk is belangrijk, maar ook het onderhoud is van groot belang. Als je niet omkijkt naar je dakgoot en nooit onderhoud uitvoert, kan het zijn dat de dakgoot een stuk sneller kapot gaat dan verwacht. 

Ook kan het vuil en stilstaande water zwaar worden en de dakgoot beschadigen. Er kunnen scheurtjes ontstaan of de gehele dakgoot kan bezwijken onder het gewicht en loskomen van de woning en kapot gaan.

We staan voor je klaar

Gelukkig hoef je dit onderhoud en schoonmaken niet zelf te doen. Ons ervaren team staat voor je klaar om je te komen helpen. 

We werken alleen met geavanceerde materialen en op een efficiënte manier. Vooraf maken we altijd een plan dat wordt afgestemd op je behoeften. 

Of we nu maar eenmalig komen schoonmaken of dat we een periodiek onderhoudsplan opstellen, we leveren altijd hoogwaardige service en kwaliteit!

Dakgoten.nl

Wij van dakgoten.nl hebben ons de laatste (ruim) 15 jaar gespecialiseerd in alle klussen op het gebied van dakgoten.

Een dakgoot- inspectie is bij ons altijd gratis, tijdens dit bezoek komen we bij je langs en inspecteren we de dakgoot grondig.

Zijn er kleine klusjes? Die doen we gelijk even voor je als we toch al op de ladder staan.

Dakgoten schoonmaken in beeld

Graag laten we je een aantal van onze dakgoot- schoonmaak klussen zien. Staat jouw woning hier binnenkort misschien ook tussen?

Dakgoot reinigen project

Dakgoot schoonmaken

Dakgoot reinigen project2

Dakgoot schoonmaken

Dakgoot schoonmaken

Dakgoot schoonmaken

Dakgoot schoonmaken

Dakgoot schoonmaken

Dakgoot schoonmaken