Standplaatsen

Den Bosch & Breukelen

085-0041993

09.00 - 20.00

Dakgoot schoonmaken Gemeente Sassenheim

Dakgoot schoonmaken Sassenheim

Wil jij jouw dakgoot laten schoonmaken in Sassenheim? Dakgoten.nl is er om je te helpen.

Wij zorgen voor slechts € 5,- per strekkende meter voor een nette en schone dakgoten. Daarnaast, als we toch op de ladder staan voeren we een gratis dakgoot- inspectie uit.

Recente klussen in Sassenheim zijn:

Dakgoot schoonmaken Sassenheim

Dakgoot schoonmaken Sassenheim

Het schoonmaken van je dakgoot is een taak die je liever niet zelf uitvoert. Vaak wordt hij ook vergeten en beseffen we pas als het water over de rand heen loopt dat hij schoongemaakt moet worden. 

Toch is het een belangrijke taak die gedaan moet worden, omdat hij veel problemen kan voorkomen. 

Dakgoot schoonmaken Sassenheim hoef je dan ook niet zelf te doen want ons team staat voor je klaar.

Het schoonmaken

Een dakgoot schoonmaken Sassenheim is belangrijker dan veel mensen realiseren. Wanneer de dakgoot vies is en vol met takjes en bladeren ligt, kan het hemelwater niet meer goed worden afgevoerd naar de grond. Het water gaat een andere weg zoeken en dat kan een flinke lekkage met onnodige reparaties in je woning betekenen.

Daarnaast is het stilstaande water een geliefde plek voor muggen, wespen of andere ongedierte om zich voor te planten. Ook dit is niet echt een fijn idee. Tijd om een schoonmaak van de dakgoot in te plannen!

Hoe vaak moet het gebeuren?

Het schoonmaken van je dakgoot is een taak die elk jaar gedaan moet worden. We begrijpen als geen ander dat je zelf geen zin hebt om op een ladder te klimmen en deze taak uit te voeren. 

Dat hoeft gelukkig ook helemaal niet, want voor dakgoot schoonmaken Sassenheim komen we graag bij je langs om deze taak van je over te nemen.

Ons team

Wanneer we je dakgoot onder handen komen nemen, ben je ervan verzekerd dat dit door een team van professionals gebeurt. We werken alleen met geavanceerde materialen en op een zeer efficiënte manier. Zo weet je zeker dat het schoonmaken van je dakgoot op een goede, snelle en veilige manier gebeurt.

Niet alleen voor het schoonmaken staan we voor je klaar, ook het onderhoud aan de dakgoot voeren we graag uit als we er toch al zijn! Of dit nu gaat om een eenmalige schoonmaak en onderhoudsbeurt of een periodiek onderhoudsplan, van kwaliteit ben je gegarandeerd. We bieden altijd service op maat en streven naar een hoogwaardige service met oog voor detail.

Dakgoten.nl

Wij van dakgoten.nl hebben ons de laatste (ruim) 15 jaar gespecialiseerd in alle klussen op het gebied van dakgoten.

Een dakgoot- inspectie is bij ons altijd gratis, tijdens dit bezoek komen we bij je langs en inspecteren we de dakgoot grondig.

Zijn er kleine klusjes? Die doen we gelijk even voor je als we toch al op de ladder staan.

Dakgoten schoonmaken in beeld

Graag laten we je een aantal van onze dakgoot- schoonmaak klussen zien. Staat jouw woning hier binnenkort misschien ook tussen?

Dakgoot reinigen project

Dakgoot schoonmaken

Dakgoot reinigen project2

Dakgoot schoonmaken

Dakgoot schoonmaken

Dakgoot schoonmaken

Dakgoot schoonmaken

Dakgoot schoonmaken

Dakgoot schoonmaken