Standplaatsen

Den Bosch & Breukelen

085-0041993

09.00 - 20.00

Dakgoot schoonmaken Gemeente Schipluiden

Dakgoot schoonmaken Schipluiden

Wil jij jouw dakgoot laten schoonmaken in Schipluiden? Dakgoten.nl is er om je te helpen.

Wij zorgen voor slechts € 5,- per strekkende meter voor een nette en schone dakgoten. Daarnaast, als we toch op de ladder staan voeren we een gratis dakgoot- inspectie uit.

Recente aanvragen in Schipluiden zijn:

Dakgoot schoonmaken Leiden

Dakgoot schoonmaken Schipluiden

Er zijn veel taken aan en rondom het huis die je moet uitvoeren, maar die je al snel vergeet. Het schoonmaken van de dakgoot is er daar een van. Toch is het een zeer belangrijke taak. Wanneer je het niet doet, kan het namelijk vervelende problemen kunnen veroorzaken. 

Wij nemen dakgoot schoonmaken Schipluiden graag voor je uit handen en komen je helpen!

Waarom dakgoot schoonmaken?

Het schoonmaken van je dakgoot is belangrijker dan je vaak doet beseffen. Een dakgoot is gemaakt om hemelwater naar de grond af te voeren. Wanneer de dakgoot vies is en verstopt zit, dan kan dit water niet meer naar de grond en wil het ergens anders heen. Op die manier is de kans groot dat het water een lekkage in je huis gaat veroorzaken. Ook is het stilstaande water in een vieze dakgoot de perfecte broedplaats voor ongedierte.

Daarnaast kan het gewicht van het stilstaande water en de vervuiling van bladeren en takken ook te zwaar worden voor de dakgoot. Hij kan beschadigd raken of zelfs bezwijken. In dat geval moet je de dakgoot sneller vervangen dan je verwacht had, wat makkelijk voorkomen had kunnen worden.

Periodieke taak

Het schoonmaken, maar ook het onderhoud aan de dakgoot is dus van groot belang om problemen en onnodige reparaties te voorkomen. Het is dan ook een taak die periodiek terug zal moeten komen. 

In veel gevallen is het jaarlijks schoonmaken en onderhoud plegen genoeg. Wanneer je in een groene omgeving woont, dan zal de dakgoot sneller vervuild raken en moet je de dakgoot ook vaker schoonmaken om verstopping te voorkomen.

We komen je helpen

We komen je graag helpen met dakgoot schoonmaken Schipluiden. Of dit nu voor een eenmalige grote schoonmaak van de dakgoot is of voor een periodiek onderhoudsplan, wij staan voor je klaar!

Voordat we aan de slag gaan, zullen we eerst een inspectie uitvoeren. Aan de hand van deze inspectie zullen we een plan van aanpak opstellen aan de hand van jouw behoeften. Zo kunnen we altijd service op maat en hoogwaardige kwaliteit werk afleveren.

Dakgoten.nl

Wij van dakgoten.nl hebben ons de laatste (ruim) 15 jaar gespecialiseerd in alle klussen op het gebied van dakgoten.

Een dakgoot- inspectie is bij ons altijd gratis, tijdens dit bezoek komen we bij je langs en inspecteren we de dakgoot grondig.

Zijn er kleine klusjes? Die doen we gelijk even voor je als we toch al op de ladder staan.

Dakgoten schoonmaken in beeld

Graag laten we je een aantal van onze dakgoot- schoonmaak klussen zien. Staat jouw woning hier binnenkort misschien ook tussen?

Dakgoot reinigen project

Dakgoot schoonmaken

Dakgoot reinigen project2

Dakgoot schoonmaken

Dakgoot schoonmaken

Dakgoot schoonmaken

Dakgoot schoonmaken

Dakgoot schoonmaken

Dakgoot schoonmaken