Standplaatsen

Den Bosch & Breukelen

085-0041993

09.00 - 20.00

Dakgoot schoonmaken Gemeente Sittard

Dakgoot schoonmaken Sittard

Wil jij jouw dakgoot laten schoonmaken in Sittard? Dakgoten.nl is er om je te helpen.

Wij zorgen voor slechts € 5,- per strekkende meter voor een nette en schone dakgoten. Daarnaast, als we toch op de ladder staan voeren we een gratis dakgoot- inspectie uit.

Recente klussen in Sittard zijn:

Dakgoot schoonmaken Sittard

Dakgoot schoonmaken Sittard

Je hebt onlangs een nieuwe woning gekocht, al je spullen op hun plaats gezet, en nu besef je dat het noodzakelijk is te denken aan dakgoot schoonmaken Sittard.

 Gelukkig kunnen onze collega’s dit werk voor je uitvoeren. Bij Dakgoten.nl kunnen we het voor je regelen, zodat je weer kunt genieten van een schone dakgoot. Als je dakgoot vol zit met bladeren, takken en ander vuil, vergroot je het risico op lekkages en overstromingen. 

Dit kan leiden tot aanzienlijke financiële gevolgen voor de reparatie van schade. Probeer dit dus te voorkomen en laat je dakgoot op tijd schoonmaken in Sittard. Hierdoor verleng je ook de levensduur van je dakgoten. Als ze goed worden onderhouden, kunnen dakgoten namelijk wel 30-40 jaar meegaan. 

Wees dus zuinig op je woning, en vergeet niet het onderhoud van je dakgoten.

Offerte aanvragen

Als je kiest voor dakgoot schoonmaken in Sittard, nemen wij het werk graag van je over en geven we je een duidelijk overzicht van de kosten. Je kunt bij ons een offerte aanvragen, en binnenkort ontvang je per e-mail een scherpe all-in prijs.

Deze prijs is inclusief BTW, arbeidskosten, materialen en voorrijkosten. Onze collega’s voeren bovendien een gratis inspectie van de dakgoot uit, aangezien ze toch al op de ladder staan.

Hierdoor kunnen eventuele lekkages tijdig worden ontdekt. Bovendien maken ze gebruik van kunststof gereedschappen, wat bewust is gekozen om te voorkomen dat je dakgoot beschadigd raakt. Als je nog vragen hebt over dakgoot schoonmaken in Sittard, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

We doen er alles aan om je vragen snel te beantwoorden.

Dakgoten.nl

Wij van dakgoten.nl hebben ons de laatste (ruim) 15 jaar gespecialiseerd in alle klussen op het gebied van dakgoten.

Een dakgoot- inspectie is bij ons altijd gratis, tijdens dit bezoek komen we bij je langs en inspecteren we de dakgoot grondig.

Zijn er kleine klusjes? Die doen we gelijk even voor je als we toch al op de ladder staan.

Dakgoten schoonmaken in beeld

Graag laten we je een aantal van onze dakgoot- schoonmaak klussen zien. Staat jouw woning hier binnenkort misschien ook tussen?

Dakgoot reinigen project

Dakgoot schoonmaken

Dakgoot reinigen project2

Dakgoot schoonmaken

Dakgoot schoonmaken

Dakgoot schoonmaken

Dakgoot schoonmaken

Dakgoot schoonmaken

Dakgoot schoonmaken