Standplaatsen

Den Bosch & Breukelen

085-0041993

09.00 - 20.00

Dakgoot schoonmaken Gemeente Sliedrecht

Dakgoot schoonmaken Sliedrecht

Wil jij jouw dakgoot laten schoonmaken in Sliedrecht? Dakgoten.nl is er om je te helpen.

Wij zorgen voor slechts € 5,- per strekkende meter voor een nette en schone dakgoten. Daarnaast, als we toch op de ladder staan voeren we een gratis dakgoot- inspectie uit.

Recente klussen in Sliedrecht zijn:

Dakgoot schoonmaken Sliedrecht

Dakgoot schoonmaken Sliedrecht

Elke woning heeft dakgoten en dit zijn dan ook belangrijke onderdelen van elke woning. Ze hebben de belangrijke taak om het hemelwater af te voeren naar de grond. Dit zorgt ervoor dat de kans kleiner is dat er een lekkage of andere vorm van schade aan je woning ontstaat door water. 

Dakgoot schoonmaken Sliedrecht is dan ook zeer belangrijk om jaarlijks te doen. Wij nemen deze taak graag voor je uit handen.

Het belang van schoonmaken

Waarom je dakgoot schoonmaken Sliedrecht niet mag vergeten? Als je dakgoot vol met takjes, bladeren of ander vuil zit, kan het water niet op de juiste manier afgevoerd worden. Dit zal ervoor zorgen dat de dakgoot overstroomt. De kans dat het overstroomt en een lekkage veroorzaakt in je woning is groot.

Ook is het stilstaande water in de dakgoot een erg fijne plek voor ongedierte. Een mug legt bijvoorbeeld graag zijn eitjes in stilstaand water. De kans op een muggennest in je dakgoot wordt hiermee vergroot en zal veel overlast kunnen veroorzaken. Dat heb je liever niet natuurlijk.

Onderhoud plegen

Niet alleen dakgoot schoonmaken Sliedrecht is belangrijk, maar een dakgoot heeft ook jaarlijks onderhoud nodig. 

Het stilstaande water en vuil kan zwaar worden en schade aan de dakgoot aanrichten. Zo kunnen er scheurtjes ontstaan of nog erger: de dakgoot kan naar beneden komen en zo voor dure reparaties zorgen.

Het is een kostbare investering om vroegtijdig je dakgoot geheel te moeten vervangen. Je kunt dus beter tijdig je dakgoot goed laten schoonmaken en onderhoud laten plegen.

Ons team van professionals

Gelukkig hoef je niet zelf aan de slag voor het schoonmaken en het plegen van onderhoud. Ons team van professionals staat voor je klaar. We werken alleen met geavanceerde materialen en efficiënte schoonmaakmethoden. 

Ook wordt er altijd vooraf een inspectie gedaan en een persoonlijk plan van aanpak opgesteld die aansluit bij je behoeften. Of het nu gaat om een eenmalige schoonmaak of een periodiek onderhoudsplan, we zullen keer op keer een hoogwaardige service leveren. 

Zo ben je ervan verzekerd dat je dakgoten in de beste conditie gehouden worden.

Dakgoten.nl

Wij van dakgoten.nl hebben ons de laatste (ruim) 15 jaar gespecialiseerd in alle klussen op het gebied van dakgoten.

Een dakgoot- inspectie is bij ons altijd gratis, tijdens dit bezoek komen we bij je langs en inspecteren we de dakgoot grondig.

Zijn er kleine klusjes? Die doen we gelijk even voor je als we toch al op de ladder staan.

Dakgoten schoonmaken in beeld

Graag laten we je een aantal van onze dakgoot- schoonmaak klussen zien. Staat jouw woning hier binnenkort misschien ook tussen?

Dakgoot reinigen project

Dakgoot schoonmaken

Dakgoot reinigen project2

Dakgoot schoonmaken

Dakgoot schoonmaken

Dakgoot schoonmaken

Dakgoot-schoonmaken (1)

Dakgoot schoonmaken

Dakgoot schoonmaken

Dakgoot schoonmaken