Standplaatsen

Den Bosch & Breukelen

085-0041993

09.00 - 20.00

Dakgoot schoonmaken Gemeente Spijkenisse

Dakgoot schoonmaken Spijkenisse

Wil jij jouw dakgoot laten schoonmaken in Spijkenisse? Dakgoten.nl is er om je te helpen.

Wij zorgen voor slechts € 5,- per strekkende meter voor een nette en schone dakgoten. Daarnaast, als we toch op de ladder staan voeren we een gratis dakgoot- inspectie uit.

Recente klussen in Spijkenisse zijn:

Dakgoot schoonmaken Spijkenisse

Dakgoot schoonmaken Spijkenisse

Niemand doet het graag, maar toch is het belangrijk dat je het schoonmaken van de dakgoot niet vergeet om te doen. Een vieze en verstopte dakgoot kan voor veel problemen zorgen. Dit wil je natuurlijk beter voorkomen dan later moeten oplossen. 

Wij komen dit vervelende taakje graag voor je oplossen en je dakgoot schoonmaken Spijkenisse.

Schoonmaken is van belang

Het schoonmaken van je dakgoot is voor meerdere redenen van belang om te doen. Je dakgoot is een plek die snel vol en vies kan raken met bladeren en takjes. Als dit niet schoongemaakt wordt, kan het water niet meer van het dak naar de grond geleid worden en dit kan onnodige reparaties veroorzaken. Het water zal een andere weg zoeken en dit is vaak naar binnen. Op deze manier wordt er lekkage veroorzaakt.

Ook is het stilstaande water in de dakgoot de perfecte plek voor muggen of andere ongedierte om hun eitjes te leggen. Een muggenplaag is iets wat niemand graag in of rondom zijn huis heeft. Daarnaast kan al het vuil en water in de dakgoot ook te zwaar worden. Dit kan als gevolg hebben dat de dakgoot bezwijkt onder zijn eigen gewicht en vroegtijdig vervangen moet worden.

Hoe vaak moet het gebeuren?

Het schoonmaken dakgoot Spijkenisse is dus een belangrijke taak die niet vergeten mag worden. Maar hoe vaak moet het schoonmaken en het plegen van onderhoud gebeuren? Minstens elk jaar de dakgoot schoonmaken en onderhoud plegen is een goed idee.

In sommige gevallen kan er aangeraden worden om het vaker te doen. Dit is maar net afhankelijk van de omgeving van je woning. Wanneer je in een groene bosrijke omgeving woont, dan is het over het algemeen vaker nodig om de dakgoot schoon te maken om een verstopping te voorkomen.

We komen je helpen!

Het dakgoot schoonmaken Spijkenisse nemen we graag voor je uit handen. 

We doen vooraf altijd een inspectie en stellen een plan op naar aanleiding van jouw behoeften. Dit kan een eenmalige schoonmaak betekenen of een periodiek onderhoudsplan. 

Je bent hoe dan ook verzekerd van een professional die je komt helpen en er wordt altijd hoogwaardige service en kwaliteit geleverd!

Dakgoten.nl

Wij van dakgoten.nl hebben ons de laatste (ruim) 15 jaar gespecialiseerd in alle klussen op het gebied van dakgoten.

Een dakgoot- inspectie is bij ons altijd gratis, tijdens dit bezoek komen we bij je langs en inspecteren we de dakgoot grondig.

Zijn er kleine klusjes? Die doen we gelijk even voor je als we toch al op de ladder staan.

Dakgoten schoonmaken in beeld

Graag laten we je een aantal van onze dakgoot- schoonmaak klussen zien. Staat jouw woning hier binnenkort misschien ook tussen?

Dakgoot reinigen project

Dakgoot schoonmaken

Dakgoot reinigen project2

Dakgoot schoonmaken

Dakgoot schoonmaken

Dakgoot schoonmaken

Dakgoot schoonmaken

Dakgoot schoonmaken

Dakgoot schoonmaken