Standplaatsen

Den Bosch & Breukelen

085-0041993

09.00 - 20.00

Dakgoot schoonmaken Gemeente Venlo

Dakgoot schoonmaken Venlo

Wil jij jouw dakgoot laten schoonmaken in Venlo? Dakgoten.nl is er om je te helpen.

Wij zorgen voor slechts € 5,- per strekkende meter voor een nette en schone dakgoten. Daarnaast, als we toch op de ladder staan voeren we een gratis dakgoot- inspectie uit.

Recente klussen in Venlo zijn:

Dakgoot schoonmaken Venlo

Dakgoot schoonmaken Venlo

Vroeger stond je wellicht vol vertrouwen op de ladder om je dakgoten schoon te maken, maar hoe zit dat tegenwoordig? 

Als je twijfelt, raden we je aan niet langer zelf op de ladder te klimmen en in plaats daarvan het dakgoot schoonmaken in Venlo aan Dakgoten.nl over te laten. Onze collega’s voeren deze taak bijna dagelijks uit en weten precies hoe ze te werk moeten gaan. 

Ze zorgen ervoor dat je dakgoten snel weer vrij zijn van takken, bladeren en ander vuil. Een dakgoot die verstopt is met bladeren en vuil vergroot namelijk het risico op lekkages en overstromingen. 

Niemand wil met deze problemen te maken krijgen, dus als je geen tijd hebt of er niet zelf aan wilt beginnen, is het raadzaam om het werk aan ons over te laten. Een goed onderhouden dakgoot gaat doorgaans 30-40 jaar mee, dus laat ons het werk voor je doen en profiteer van deze voordelen.

Vraag een offerte aan

Kies regelmatig voor dakgoot schoonmaken in Venlo en dan doen wij dat klusje voor jou! Dit is van essentieel belang om ervoor te zorgen dat je woning in optimale staat blijft. Na verloop van tijd kan een dakgoot verstopt raken door takken, bladeren en ander vuil.

Daarom is het noodzakelijk om je dakgoot regelmatig schoon te maken om potentiële problemen en dure reparaties te voorkomen en de goede werking ervan te waarborgen.

Je kunt daarom bij ons een offerte aanvragen, waarbij je een all-in prijs ontvangt, inclusief BTW, materialen, voorrijkosten en werkuren. Als je vragen hebt, staan we klaar om ze te beantwoorden, zodat we je snel verder kunnen helpen.

Dakgoten.nl

Wij van dakgoten.nl hebben ons de laatste (ruim) 15 jaar gespecialiseerd in alle klussen op het gebied van dakgoten.

Een dakgoot- inspectie is bij ons altijd gratis, tijdens dit bezoek komen we bij je langs en inspecteren we de dakgoot grondig.

Zijn er kleine klusjes? Die doen we gelijk even voor je als we toch al op de ladder staan.

Dakgoten schoonmaken in beeld

Graag laten we je een aantal van onze dakgoot- schoonmaak klussen zien. Staat jouw woning hier binnenkort misschien ook tussen?

Dakgoot reinigen project

Dakgoot schoonmaken

Dakgoot reinigen project2

Dakgoot schoonmaken

Dakgoot schoonmaken

Dakgoot schoonmaken

Dakgoot-schoonmaken (1)

Dakgoot schoonmaken

Dakgoot schoonmaken

Dakgoot schoonmaken