Standplaatsen

Den Bosch & Breukelen

085-0041993

09.00 - 20.00

Dakgoot schoonmaken Gemeente Venray

Dakgoot schoonmaken Venray

Wil jij jouw dakgoot laten schoonmaken in Venray? Dakgoten.nl is er om je te helpen.

Wij zorgen voor slechts € 5,- per strekkende meter voor een nette en schone dakgoot. Daarnaast, als we toch op de ladder staan voeren we een gratis dakgoot- inspectie uit.

Recente klussen in Venray zijn:

Dakgoot schoonmaken Venray

Dakgoot schoonmaken Venray

Wist je dat een dakgoot schoonmaken Venray hoort bij het onderhoud van je woning?

Het is belangrijk dat je daar op tijd voor kiest, zodat je dakgoot vrij blijft van bladeren, takken en ander vuil.

Het advies is om het sowieso eens per jaar uit te doen, maar soms is het ook vaker nodig. Je moet daarin nog wel de keuze maken of je het zelf wil doen of liever uit handen geeft aan ons van Dakgoten.nl.

Onze collega’s staan voor je klaar en komen het werk graag bij je uitvoeren op locatie. Het gemak wat je dan hebt is dat jij de ladder niet op hoeft en dat zij pas gaan als de dakgoot netjes schoon is! Zo voorkom jij dat er schade kan ontstaan aan je dakgoot (of eventuele lekkages).

Onderhoud dakgoot uitbesteden

Het onderhouden van een dakgoot is van groot belang. Je vraagt je misschien af waarom. Dit leggen we je graag uit:

  • Je voorkomt waterschade. Een dakgoot is er om regenwater op te vangen en veilig van het dak af te voeren. Als je dakgoot verstopt raakt, dan kan hij overstromen en lekkages veroorzaken. 
  • Je dakbedekking moet beschermd worden, als water te lang op het dak staat kan het lekkages veroorzaken en de bedekking aantasten.  
  • Je dakgoot moet een lange tijd meegaan, maar daarvoor moet hij wel goed onderhouden worden. Verleng daarom de levensduur van je dakgoot en laat hem op tijd schoonmaken. Kies ook voor dakgoot schoonmaken Venray, dan weet je zeker dat het goed wordt gedaan!

Offerte aanvragen

Zorg dat je vandaag nog kiest voor dakgoot schoonmaken Venray.

Het werk kan namelijk uit handen worden gegeven aan ons. Onze collega’s delen graag hun kennis en ervaringen met je en maken gebruik van kunststof gereedschappen.

Dit doen ze om ervoor te zorgen dat je dakgoot helemaal heel blijft! Als je wil weten wat de kosten zijn, vraag dan een offerte aan. De prijs is dan inclusief materialen, BTW, voorrijkosten en werkuren.

Heb je nog andere vragen? Neem dan contact met ons op zodat wij je snel verder kunnen helpen.

Dakgoten.nl

Wij van dakgoten.nl hebben ons de laatste (ruim) 15 jaar gespecialiseerd in alle klussen op het gebied van dakgoten.

Een dakgoot- inspectie is bij ons altijd gratis, tijdens dit bezoek komen we bij je langs en inspecteren we de dakgoot grondig.

Zijn er kleine klusjes? Die doen we gelijk even voor je als we toch al op de ladder staan. Zo voorkom je onnodige reparaties.

Dakgoten schoonmaken in beeld

Graag laten we je een aantal van onze dakgoot- schoonmaak klussen zien. Staat jouw woning hier binnenkort misschien ook tussen?

Dakgoot reinigen project

Dakgoot schoonmaken

Dakgoot reinigen project2

Dakgoot schoonmaken

Dakgoot schoonmaken

Dakgoot schoonmaken

Dakgoot-schoonmaken (1)

Dakgoot schoonmaken

Dakgoot schoonmaken

Dakgoot schoonmaken